Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková ztráta času...tomuhle filmu nemohhu dát ani 10 %...nesnáším tenhle typ humoru a ještě k tomu, když ve filmu zvířata mluví a nefungují, tak jak mají. Nento film byl prostě nehorázně trapný a nikomu ho nedoporučuji...stáhla jsem si to hlavně kvůli Stallonovi, ale nedošlo mi, že bude pouze mluvit jedno ze zvířat... ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutní zlo, které snad nemá ani cenu komentovat. Hlavní hrdina v podání Kevina Jamese je absolutní "kokot" (musím použít tohle slovo) a člověk se nestačí divit, že ty ženské se s nim vůbec zabývají. Vtipy jsou jen trapné a trapnější, o lacinosti a prvoplánovosti se vůbec nezmiňuju. Proč je to dabované, netuším, protože na děti je zápletka moc složitá a nepochopitelná, pro dospělé zas šíleně nudná a ubíjející. Jestli jsem se dvakrát pousmál, je to hodně. Hvězdičku dávám jen za hudbu a občas vtipnou opičku, jinak by to byl absolutní odpad. Nikdy víc. 20% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kupodivu znesiteľná jednohubka s veľmi sympatickým Kevinom Jamesom. Kto by to bol povedal, že tento usmievavý tučko, prerazí do Hollywoodu. Strašne moc mu prajem nejakú veľkú úlohu v ktorej by naplno ukázal ak nie svoj komediálny, tak aspoň herecký talent. Zoošetrovateľ je jednoduchým filmom. Snáď by som povedal, že v prvej hodinke je veľmi svižný a vďaka digitálnym zvieratkám aj zábavny. Posledná polhodina sa nesie v znamených všetkých možných amerických klišé aké vôbec existujú v tom najhoršom možnom prevedení. Ale ako vravím prvá hodina bola veľmi v pohode. Viem, že takých filmov bolo milión, ale ja skrátka zbožňujem to puto medzi zvieraťom a človekom. A aj keď sa jedná o rozprávočku, má to niečo do seba. A ako bonus je tu očarujúca Rosario Dawson. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Rodinných filmů, většinou i komedií, kde zvířata mluví je hodně. V podstatě mají všechny i velmi podobný scénář. Co nového také stále vymýšlet, že? Ani Ošetřovatel z řady příliš nevybočuje a nepřináší nic nového. Přesto je to solidní film, na který se dá koukat s celou rodinkou, včetně dětí, což mnoho lidí zřejmě dokáže ocenit. Je to tedy čistě průměrný film, který rozhodně není nutné ihned vidět. Nicméně, když už se jej poté kdykoliv rozhodnete zhlédnout, naštvaní nebudete. 65% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama