Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně plochý film. Komedií bych to nenazval vtipné tam není skor nic (Vyjma prvních 5 minut než se seznámí). Nechápu co všichni na Katherine Heigl vidí není ani vtipná ani herecky nadaná její výkon v 27 šatů stál za hovno výkon v Zbouchnuté též a tady je to opět to samé. Vtipy typu mluvím jak Antonio Banderas jsou asi tak vtipné jako když jedete v autobuse s řidičem a prdnete si a ptáte se to jsem byl já :-) takže vůbec. Nemluvě o tom že nechápu proč musí dávat poslední dobou do komedií samé fetování šňupání a podobné to je jako moderní nebo co. P.s. varování obsažen fekální humor (pozvracení od dítěte pomočení od dítěte) ale ten humor je tak blbě zasazen že to vtipné není vůbec a je samoúčelový. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Thumbs up if You are getting sensitive with age! K tomu není co dodat: okouzlilo mě to, několikrát dojalo a celkově jsem možná trochu v rozpacích z toho, jak se mnou občas podobné "ptákoviny" dokážou zacvičit. Takže kdo má chuť na neškodné romantické drama se sympatickou ústřední dvojicí a několika vtipnými momenty, hurá do půjčoven (tak, a teď si jdu pustit nějaké tříhodinové syrové evropské drama, ve kterém se hlavní postava na konci zabije)! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Popravdě vůbec netuším, proč se mi film tolik líbil. Ale jednoduše mě úplně dostal. Možná to bylo ústřední dvojicí, možná příběhem, možná humorem, romantikou, smutkem, nevím..ale prostě byl skvělý a rozhodně se na něj podívám ještě vícekrát. 23. 3. 2014: Tento týden jsem film viděla po delší době znova (dřív jsem z něj byla unešená, tak jsem ho během tří měsíců viděla asi 5x) no a teď jsem jela náhodou busem SA do Budějovic, dlouhá cesta, a pustila jsem si tohle (byla jsem totiž docela překvapená, že jsem většinu z nabídky filmů v originále viděla). A musím uznat, že těch 5* má opravdu zaslouženě, protože mě to opět pobavilo, posmutnilo a zlepšilo to velmi časné ranní vstávání:) Tohle je dle mého silně nadprůměrná romanťárna říznutá komedií (či komedie říznutá romaťárnou?) jak má být. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne na tretí pokus som to dopozeral celé... Aj napriek typickej americkej romantickej schéme (vrátane letiskovej scény) a sudu patetizmu musím konštatovať, že má táto blbinka neiritovala, no mám ale podozrenie, že to má na svedomí môj stav príjemnej spánkovej letargie, keďže som film pozeral neskoro v noci. Slabší podpriemer. 35/100 ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Roztomilé.... Já tady tyto filmy miluju, prvně se nenávidí a pak milují.a sociální pracovnice byla fakt skvělá :-) myslela jsem si že to bude další americký film všech těchto žánrů, ale mile mě to překvapilo.Možná proto, že Katherine , když hraje působí opravdu dospělácky , což není k těmto filmům typické. Úžasná scénka byla uspávání nad digestoří a kakání do kšiltovky :D A Joshe bych snědla stejně tak jako ten dort na konci(vrrr) .Moc pěkný, klidný a ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z členov štábu filmu, ktorý s Katherine Heigl (Holly) pracoval, ju popísal nasledovne: "Dokáže vás oberať o čas každý jeden deň. Problémy s kostýmom, nechce vyjsť z prívesu, každý deň spochybňuje scenár. Jej matka je zároveň aj jej manažérkou a celú vec ešte zhoršuje. Nikdy som nezažil nikoho, kto by sa ku mne správal tak vulgárne ako Nancy Heigl. Čokoľvek ste povedali, aj tak ste boli za idiota." (Raccoon.city)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)
  • Představitel Erica (Josh Duhamel) v jednom záběru běží v tričku s logem dnes už zaniklého klubu hokejového klubu Atlanta Thrashers. Licence NHL byla necelých 6 měsíců od uvedení snímku prodána do Winnipegu, kde klub hraje pod názvem Winnipeg Jets. (Shakaar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno