Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí máme tu čest vidět pověstný dům v Amityville v akci. Prokletý dům koupí americký spisovatel John Baxter, který tady chce napsat velký román a odpočinout si od rozvodových tahanic se svou manželkou. Poté, co jejich dcera utone v jezeře u domu při nehodě na lodi, ji její matka začíná potkávat bloudící po domě. Baxter kontaktuje vyšetřovatele paranormálních jevů a ten začíná pátrat po zdroji ďábelské síly v domě. (Chatterer)

(více)

Recenze (52)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Až na pár dobrých scén sa jedná priemerný diel tejto série. Zo začiatku, teda skoro celý film sa medzi postavami rieši, či v dome naozaj straší. Málo akcie počas toho a bohužiaľ aj potom. Veľa vykecávania, spomalený dej. Ešte, že na stopáži trochu ubudlo, ináč by to bola fakt hrôza sledovať. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší z dílů o smrtícím domě v Amityville a ještě k tomu 3-D, což mělo tuto duchařskou sérii asi vylepšit, ale jediný co by tam mohlo mít 3-D efekt jsou asi jen ty mouchy, jinak se tam celej film neděje zhola nic, očekával jsem nějakou pořádnou akci, který jsem se ovšem do konečných titulků nedočkal, přitom v předchozím dílu byla hororová jízda od začátku do konce. Zbytečný pokračování! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Richard Fleischer /Ruda Sonja, Conan Destroyer/ natocil uz podstatne slabsie pokracovanie hororu zvaneho Amityville. Vidno, ze reziserskym talentom nemal ani na Rosenberga ani na Damianiho. Herci su mdli, nevyrazni, duchom sa do tohto tiez nechcelo /asi uprednostnili Raimiho Evil Dead/, pribeh nudi. Bu bu bu barak je sice strasidelny, ale nie az tak ako v /pre mna/ vybornej Amityville 1 a 2. O velikanoch typu Rod Steiger tuna moze divak len snivat. Skoda, tymto sa tato hororova seria pre mna zatial konci, mozno sa niekedy dopracujem aj k zvysnym dielom. 64 % ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak to hodnocení je tady trochu moc kruté. Fleischerovi se skoro tři čtvrtiny filmu dařilo udržovat vcelku slušnou atmosféru a i když se ono amityvillské zlo zde chovalo poněkud podivně, řekněme až nelogicky, dá-li se tohle o zlu vůbec říci, tak jsem až téměř do finále držel v rukou čtyři samolepky s hvězdičkami. Ale díky závěru jsem jednu nakonec zmačkal, protože ten se opravdu nepovedl a působil jako pěst na oko. Asi to bylo okouzlením 3-D hrátkámi, ve své době musely být okouzlující, ale mně se tenhle snad až trashový konec jednoduše nelíbil. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Třetí Amityville, tentokrát od Richarda Fleischera, znamená pořádný kvalitativní sešup, ale pořád ještě jde o slušný horror. 3D poplatné době dnes moc nepobaví, ale rozhodně to není nic, co by sralo a herecké výkony, především postav v hlavních rolích, jsou fajn. V porovnání s následujícími díly ještě dobrá podívaná. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně s mečounem, který letí na kameru, je jasně viditelný drát. (Epistemolog)
  • Ačkoli se film natáčel v původním domě z předešlých dílů, dějem nenavazuje a nejde o přímé pokračování. (Epistemolog)

Reklama

Reklama