Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Adrenalinový nábuch, který nekončí až do konce. Velmi příjemná stopáž, která je maximálně využita a hlavně skvělé herecké výkony! Další z perfektních příběhů o tom, co všechno se může posrat a následně i zesrat, když se přitom ze začátku všechno zdá jako banální blbost. Překvapení roku! 90% ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

našlápnutý, adrenalinový a celkem drsný snímek o tom, jak se může rozjet taková (ne)vinná klukovina... připravte se, že se jede od začátku na plné obrátky a krevní tlak s každou další scénou exponenciálně roste... ač je však stopáž na celovečerní film vcelku podprůměrná, bohužel už v půlce není moc kam gradovat a bratrstvu tvůrců už prostě trochu dochází dech... nicméně charaktery postav jsou skvěle zachycené a hned s několika hrdiny se divák může ztotožnit, ergo i náležitě vžít do děje. takže v součtu líbilo na 80%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na pouhých 76 minut je to opravdu povedené dílo se vším všudy, co k thrillerům patří a co zabaví až do samého konce, takže k vychvalování je toho u Brotherhood poměrně dost. Před pár lety bych rozhodně neváhal a hodnocení zvýšil, ale teď mi to celé už připadá jako o něco lepší tuctovka, na kterou si za pár let už ani nevzpomenu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno