Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že už mě nemá šanci vůbec nic překvapit. Viděl jsem obří chobotnice, zombie vodníky, vraždící rajčata, Teletubbies i Turecké hvězdné války, ale tohle teda ještě ne! Mega Piranha se naprosto vymyká - a neříkám to jenom v takovém tom krátkodobém údivu nad libovolnou sračkou, kterou jsem viděl naposledy a mám ji tak v živé paměti - ne, tohle je opravdu něco nevídaného. Přestávám si myslet, že Asylum je bandou neschopných neumětelů. Mnohem spíš jsou to tvůrci, kteří jednou budou v určité fanouškovské filmové subkultuře velmi slavní a budou se těšit kultovnímu statusu. Díky filmům jako Mega Piranha. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takže já se nehorázně bavil. Nejvíc mě dostaly piraně skákající do budov přičemž jedna z nich to nevypočítala a naskočila na stožár a napichla se tam fakt mazec. I Ta reportérka sežraná v přéímém přenosu byla parádní. P.s. ohledně toho konce pro ty co to nepochopily tak Piraňha 3 D taky končila nijak a to samé má i Megapiraňha pokud budou další díly tak se těším:-). ()

Reklama

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem desítky nízkorozpočtových, trapných a jinak pokleslých filmů, ale tohle je opravdu megastupidnost. V prvních minutách jsem se touhle stupiditou bavila, ale později mi bylo spíš ouzko - za lidi, kteří téhle sračce věnovali svůj čas, energii, peníze, snahu, mozkovou aktivitu, kteří tohle vymysleli, napsali, hráli v tom, i sebeméně se na tom podíleli ... a všechno to mysleli smrtelně vážně. A ještě později jsem pocítila příznaky vzteku - protože kdyby se peníze a energie vložené do takových filmů použily na dobročinné účely, bylo by na světě lépe! A nakonec pocity frustrace - proboha, kolik takových ještě existuje a nevíme o nich?! Kdykoliv si ale vzpomenu na explodující rybičky, nesmyslně zpomalené záběry, počítačové efekty, na macho-mana vleže odkopávajícího rybky jako fotbalové míče ... musím se pobaveně uchechtnout. A proto symbolická jedna hvězda za to, že se po delší době podařilo nějakému "filmu" mě fascinovat. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Věčný princ Kazisvět na poli distribuce odpadních filmů z Asylum, opět plně zaskóroval. Obětí se tentokrát stala docela očekávaná a poměrně dobře hodnocená Piranha 3D od francouzského režiséra Alexandra Aji. Kolikrát jsem si jen říkal, že už nikdy svůj přehrávač nebudu trápit s trapárnami od této společnosti a vidíte to, zase se tam jeden film s předponou MEGA či GIGA roztočil. Mega Piranha je šílený zážitek, který dokouká do konce jen člověk se silným žaludkem a pevným svěračem... nebo já. Nechci spoilerovat, ale aby nějaká ryba dosahovala velikosti větší než velryba a bezhlavně útočila na prosté občany stojicí na chodníku a bourala mrakodrapy, to byla silná káva i na mě. Když připočteme i fakta, že je nedokázala umlčet ani atomová bomba, která dokonce podle scenáře byla 10tkrát silnější, než ty co dopadly v Japonsku během druhé světové války, není pochyb že tu někdo pojedl hodně vtipné kašičky. Pokud patříte mezi ty nešťastné a někdy jste přeci jen podobný film od Asylum viděli, tak věřte, že grafické efekty, dialogy, herecké výkony zůstavají nedotčené a stále se propadají hlouběji a hlouběji v nejkalnějším odpadu. Jedna z mých oblíbených situací jsou podvodní dialogy potápěčů pomocí vysílačky s vedením, které je pozoruje ve svých monitorech na souši. Telepatie? Břichomluvectví? Spíše MEGAodpadctví!!§ ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Už ze začátku filmu, když jsem viděl ty triky a efekty, tak jsem si řekl že na rok 2010 by už filmy snad mohly mít úroveň, ale tohle? Je pravda, že ono se od nízkorozpočtovýho filmu nedá čekat nic extra, ale tohle je fakt síla. Piraňa si v klidu plave s vrtulníkem v hubě? Skáče z vody na baráky a ničí město? Stupidní trapárna, která mě ale ovšem pobavila, proto ta jedna hvězdička, jinak to bude asi bezkonkurenční odpad a další zrozená americká hovadina. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama