Reklama

Reklama

Dejte sbohem zvyklostem

(neoficiální název)
  • Velká Británie Goodbye to the Normals
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2006, 4 min

Obsahy(1)

Malý chlapec je rozhodnutý cestovať do Ameriky, pretože sa o nej v poslednej dobe hovorí škaredo a je to jeho vysnená zem.
Pri odchode sa otočí a vracia sa domov. Rodičia ho plní nadšenia čakajú s otvorenou náručou... no nie je vždy všetko tak, ako sa zdá. (m3p)

Recenze (14)

Marketa0603 

všechny recenze uživatele

Konec byl předvídatelný, ale komentář toho klučiny mě přece jen dostal :) I jeho dokonale vážný výraz při rozmluvě s otcem byl k nezaplacení, ale věřím, že by se dalo vměstnat víc. "Fair Trade vtípek" byl pro mě ale zase nadbytečný. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Čakal som nejakú poriadnu pointu a dozvedel som sa to, že keď utekáš z domu treba ísť do Amerika šak tam je "skvelo" .... ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Sympatický zrzek se rozhodl opustit rodinu a splnit si svůj britsko-americký sen. A ani v závěru se nerozmyslí jinak. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Tak krásně absurdní! Chápaví rodiče nemají chybu, stejně jako "dospělácká" racionální otázka: "Na to jsem se ptal?!" :-) Malá milá perlička ze světa dospělých, dětí, dospělých dětí... ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

No nic moc asi to má ukazovat na odchody lidí z domova, ne každý si to rozmyslí. Je to zajímavé ale ne nejlepší dávám tomu tak 45% ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Sice nevím, co tím chtěl filmař říci, ale hezky uděláno. Klučina mluví jako dospělý a strašně rozhodnutý. Do poslední chvíle tápete, zda je to nějaká hra či co. Ovšem poslední věta filmu mě dostala: "I forgot fucking passport." ()

Reklama

Reklama