Reklama

Reklama

V utajení

(seriál)
  • USA Covert Affairs (více)
USA, (2010–2014), 52 h 51 min (Minutáž: 41–65 min)

Hrají:

Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Peter Gallagher, Hill Harper, Anne Dudek, Sendhil Ramamurthy, Nic Bishop, Dylan Taylor, Gregory Itzin (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(75)

Mladá a šikovná Annie Walkerová (Piper Perabová), ktorá precestovala celý svet, ovláda šesť jazykov a túži po dobrodružstve, sa sa stane tajnou agentkou CIA. Do prvej akcie ju vyšlu dokonca ešte pred dokončením výcviku. No ako je známe, k úspechu nestačia len lingvistické znalosti a dokonalý vzhľad. V nefalšovaných špionážnych hrách sa však Annie dokonale osvedčí. Walkerovej šéfuje chladná a cynická Joan Campbellová, manželka riaditeľa tajných operácií CIA Arthura Cambella. Jej jediným priateľom a dôverníkom sa stane operačný technik Auggie Anderson z ústredia agentúry, ktorý pri výkone služby prišiel o zrak. (TV JOJ)

(více)

Recenze (61)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kousek prvního dílu. Do sledovačky nasadili agentku a agenta. Probíhá klasické sledování podezřelé osoby. Řekli byste, že se jedná o normální téma seriálu o práci agentů. Ale já vám teď prozradím důvod, proč na seriál zásadně nekoukat, nebo právě koukat. Jedná se o dvě zásadní chyby, kterých se tvůrci dopustili. Za prvé, agentka, která má nenápadně provádět sledování, je vskutku atraktivní ženou, po které se každý otočí. Ale dobrá, to by se ještě dalo překousnout, je to prostě film a to nemusí jít přesně podle reality, kdy by agent neměl nijak na sebe upozorňovat svým atraktivním vzhledem v ulici plné "obyčejných" lidí. Horší je to s druhým agentem nasazeným na sledování podezřelého. A teď se držte - tím druhým agentem je SLEPEC! Ty vole, člověk by nevymyslel, co ty magory ještě napadne, ale nasadit slepýho do tajný FBI sledovačky... to je prostě moc. No nic, po pár dalších minutách jsem zjistil, že se nejedná o komedii, že to ti magoři myslí vážně a ne, děkuji, na to jim kašlu. Co tam mají asi dál? Na odposlechu jim tam sedí hluchý, ne? Honičky v ulicích jim obstarávají beznohý herci? No to teda. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro dospělé. Naše milá špionka kouká občas jak čerstvě vyoraná myš. Sleduje podezřelého , že za ním prostě jde. Když se stáhne do utajení , změní vzhled , že si přebarví své blond vlasy na kaštanové a hotovo. Přesto je její úspěšnost 150% a empatie by měla asi i masovému vrahovi :) I tak je tato pohádka koukatelná, pokud na něčem pracujete, jako výborná kulisa, ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Asi som na sluzobke uz fakt nemal co robit. Keby ma nezaujal samotny zaver z pilotu a ocakavnie, co este vylezie z toho 'slepca', tak to rovno zmazem. Nemozem si pomoct, ale modelka-agentka (pohladna, coz o to) tu uz bola tolko-krat a snad originalnejsie, ze ma v "deji" uz neprekvapi nic. Naviac absencia fyziky, logiky, naivity a premiera dier, to je urcene mozno pre nast-rocnych a tym som sa nikoho nechcel dotknut. Proste narocnejsi divak sa nudi. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ahoj, Piper, řekni mi, je tenhle seriál něco víc než tvoje show, která se snaží hrát umírněnější, serióznější a/nebo tradičnější verzi Alias? Ne, viď? Já si to myslel... a pak jsem se na pár dílů podíval, a věděl jsem to jistě:) Covert Affairs nejsou špatné, jen je to prostě takový ne moc výrazný nadprůměr, který nepřináší nic nového a jeho styl je podle mě v daném žánru nevhodně zvolený - rozhodně potom, co tu bylo Alias. Srovnání s ním se prostě nemůže V Utajení vyhnout, a nevychází z něj nejlíp, i když si vzpomenete na šílené vychytávky, absurdní bitky a všemocného Rambaldiho - to všechno totiž k Alias patřilo a byla to zábava. Covert Affairs neskýtají nic moc k zapamatování, alespoň pokud nemáte extrémní zálibu v hercích známých jen víceméně hardcore seriálovým fandům. 60% ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Neni to špatný..ale spíše jako oddechovka. Nejde o nejvěrohodnější napodobení fungování, postoje, systém,..atd. CIA, ale jen o filmové zpracování s určitými aspekty. Příběh se jako u většiny novodobích seriálů váže v jistém ohledu na minulost. Vedle hlavní dějové linie spjaté s děním v CIA se dáke seriál věnuje vztahům a postojům veřejnosti vůči agentuře (rodina, novináři, politika). ()

Galerie (552)

Zajímavosti (6)

  • Poradkyní pro pilotní díl seriálu byla bývalá agentka Valerie Plameová, jejíž totožnost byla odhalena v roce 2003 v novinách, které tehdy doprovázel velký politický skandál. Valerie napsala o svém působení v CIA knihu. (prokda)
  • Piper Perabo se na svou roli Annie Walker připravovala přímo v sídle CIA v Langley. (prokda)
  • Na výslovnost všech šesti jazyků, které Annie (Piper Perabo) v seriálu ovládá, vždy dohlíželi rodilí mluvčí. (prokda)

Reklama

Reklama