Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že pouze akce nestačí a současně, že Superman a Batman mohou dobře fungovat v jednom filmu. Detaily, jako je třeba příchod Batmana do domu bývalého bojovnice Bardo, kam dorazil Superman s Wonder Woman předními dveřmi dokáže příjemně rozesmát. Bohužel jsem si ale všiml také menšího paradoxu, kdy si animáky mohou dovolit divákovi předvést v podstatě cokoliv. Možná i proto jsem v závěru už byl trochu znuděný z bezhlavého mlácení. Zajímavé, u animáků se mi to zatím nestalo. Animace je průměrná, ale hlavně prostředí je nudné. Třeba Apocalypse měla být viditelně industriální wasteland, ale natolik nudná? Ohně nestačí... Potěšení ze Summer Glau nevydrželo celý film. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem viděl skoro vše co si na nás jak Marvel i DC Comics připravili v posledních letech na poli direct-2-dvd, a tak mohu oprávněně říci, že si DC šáhli až na samotné dno odpadu (štěstím je jim snad jen těsný souboj se strašlivým Hulkem v Planet Hulk). Hrozný scénář s debilními dialogy (ano, ještě více debilními než jsme u podobného žánru zvyklí) je doprovázen i bohužel naprosto nedostačující animací, která vypadá jak minimálně 30 let zastaralá. 20 % ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po minulém crossoveru je tu ledová sprcha a jedna otravná superbloncka. Batman, Superman a i Wonder Woman jsou zde jen okrajové postavy a vše se točí kolem Supergirl. Bohužel mě však přes hodinu omáčka kolem nechutnala. Kromě boje ke konce bych se na to ani nedodíval. Celé to totiž působí ve stylu - nudné kecy, hodíme tam pár minut mlácení, nudné kecy a zase dáme mlácení o ničem...čekal jsem daleko daleko více a v porovnání s původním Public Enemies je to průměr. Nějak mě ani moc nerajcoval pohled na tolik ženských. ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Větší slátaninu jsem neviděl. Na amatérský počin by to bylo asi vynikající, jenže tohle má být naneštěstí DC. Nepamatuju si už přesně, kolikrát jsem se sám sebe v průběhu ptal, co tam vlastně dělá ten Batman, když se sem absolutně, ale absolutně, nehodí (dobře, suše hláškoval). Animace vypadala japonsky (jasně že nebyla špatná), hudba jako vystřižená z Ironmana, no a tomu scénáři se chvílema jednoduše nešlo nesmát. Obzvlášť Dárksajdus byl originální od pohybů až po jméno a podobně na tom byl i ten kozatej Kleki-petra, mimochodem, s vynikajícím mužským dabingem i přes fakt, že šlo očividně o ženskou (ale vlastně, kdo ví?) Nejhezčí holka, Layla, si opět musela umřít hned zezačátku, aby tam to otravné pískle, na konci měnící se v Top dívku, mohlo přes hodinu strašit. Na druhou stranu, scéna s Klárkovými rodiči na farmě neměla chybu. Ale jinak je to doporučený film hlavně pro kategorii 11letých žáků druhého stupně, co maj zrovna prvně fyziku. Bída, ale já to čekal - Superman a Batman dohromady? Už se moc těším, co Snyder za ty dva roky vymyslí. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

pokusil jsem se nahlédnout do aktuálního komiksové žánru a musím uznat, že mi rozhodně nechybí a v klidu tento animák můžu zařadit k braku. Superhrdinové měli kdysi své kouzlo, ale tahle vyčpělá a tisíckrát obehraná písnička bez nápadu na mě vůbec nefunguje a nevybočuje od běžných televizních akčních animovaných seriálů, které do mladé generace hustí velké h***o. Navíc se toto tváří docela vážně, tak si s ním neužijete moc legrace … a nebo je problém u mě :) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama