Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Trošku zvláštní origin Supergirl předpokládá už něco načteno (Barda? Darkseid, Granny Goodness (WTF?) a jeho/její Fúrie na Apokolips?), nicméně díky půvabné osobnosti Kary i slušné dávce vtipu se mu daří zaháčkovat. O něco slabší animaci vyvažuje dynamika akce a příjemná výtvarná stránka. Těsných 70% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že pouze akce nestačí a současně, že Superman a Batman mohou dobře fungovat v jednom filmu. Detaily, jako je třeba příchod Batmana do domu bývalého bojovnice Bardo, kam dorazil Superman s Wonder Woman předními dveřmi dokáže příjemně rozesmát. Bohužel jsem si ale všiml také menšího paradoxu, kdy si animáky mohou dovolit divákovi předvést v podstatě cokoliv. Možná i proto jsem v závěru už byl trochu znuděný z bezhlavého mlácení. Zajímavé, u animáků se mi to zatím nestalo. Animace je průměrná, ale hlavně prostředí je nudné. Třeba Apocalypse měla být viditelně industriální wasteland, ale natolik nudná? Ohně nestačí... Potěšení ze Summer Glau nevydrželo celý film. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Oproti predošlému dielu Superman/Batman Public Enemies je tento diel slabší a to už preto, lebo sa mi nepáčil ten dej, ženské hrdinky (aj keď to patrí do univerza) a celá ta planéta Apocalyps.Ale inak akcie by som povedal zachraňujú celý film, pretože moc zaujímavého v tom filme okrem tých akcii nieje.Ešte, že sú dobré spravené.A myslím že sem tam padla aj nejaká hláška, takže zase tak suché to nebolo.Akurát (to už sa opakujem) len ten dej, ženské hrdinky a ta planéta my nesadli.Ale inak celkom fajn zábavička na 70 minút. 70% - 3* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

NJn-Logika comicsového světa občas zaskřípe, zápletka se Superholkou je přecejen trošku zvláštní...Ale jinak je to kvalitní akčňák ve kterém s Batman a Superman hezky charakterově doplňují, diváka potěší pár vtipňějších momentů, fandové WonderWoman si taky příjdou na své......A i kdyby nic-tak tam běhá spousta ženských v úplých oblečcích :D ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Závěrečné mydlení Darkseida se Supermanem a jeho sestřenicí na Kentovic farmě je zdaleko to nejlepší z celého filmu. Zbytek má velice blízko k odpadu, slabý (a často i hloupý) scénář, tuctová animace a vůbec, vypadá to jako narychlo spíchnutý superhrdinský animák zaměřený na dámské publikum. Tohle se paní Montgomeryové nepovedlo. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama