Reklama

Reklama

Birdemic 2: The Resurrection

  • Velká Británie Birdemic 2: The Resurrection
Trailer

Obsahy(1)

Hejna brutálních ptáků útočí na Hollywood. Se střídavými úspěchy se jim snaží bránit filmový štáb, který musel kvůli apokalypse přerušit natáčení. Hlavní hrdinové se podivným přírodním událostem pokoušejí přijít na kloub. Krvelační opeřenci však nejsou tím jediným zlem, proti kterému budou muset bojovat... (Filmmaniak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

James Nguyen si jede i podruhé tu svou a je mu celkem jedno, jak je to kvalitní, jak moc se neposunul a že v podstatě natočil to samé, stejně špatné, stejně dlouhé, stejně otravné a s tak příšernými ptáky, že se na to už podruhé skoro nedá koukat. Velmi zbytečný film, který je jedním z důvodů, proč jsou hororová tvorba a nezávislá a amatérská tvorba tolik podceňovány. Prostě se tomu nic navíc nedává. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych viděl toto pokračování s delším odstupem od geniálního prvního dílu, tak bych jej docenil. Takhle mám bohužel pocit, že se snímek jen zoufale snaží naladit na vlnu dokonalého prvního dílu. Je to jako přítelkyně, kterou už máte půl roku. Otvory jsou sice stále na svém místě a fungují, ale už s ní není taková sranda. Na druhou stranu se zde nějaké zajímavé momentky přeci jen najdou a zelená agitka od starých známých postav rozhodně nechybí. [66 %] ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

A opět grafika, zpracovaná dětmi v mateřské škole. Zdá se mi, že, je to ještě horší než v jedničce. Ale ptáci, jakoby zavěšení na prádelní šňůře opět nezklamali. A perlička: Řekl jsem sestře, že ji pustím super horror a rychlým posuvem jsem najel na scénu s útokem ptáků. Sestra se chvílí dívá a pak řekla: "To si natočil Ty?" :-) ()

MiGi87 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád indie filmy, krátké filmy a obecně nekomerční věci, ale tohle, tohle je prostě moc. Jestli šlo o jedničce říct, že je to Nguyenova prvotina, a něco jí proto odpustit, teď, o tři roky později, už to není možné, protože všechny chyby zopakoval a dokonce přidal několik nových! Katastrofa, takovéhle absolutně nepromyšlené zmetky dělají tak akorát indie filmům špatné jméno - šmejd od scénáře po překlepy v závěrečných titulcích. Odpad! ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Ta toto bolo za trest...:] naozaj je na tomto filme skoro vsetko zle, mozno ze vsetko... krasne vykony hercov a hereciek, zbrane s nekonecnymi zasobnikmi, specialne efekty, pribeh... koniec filmu(?).. ked uz je tych vtakov moc..tak tam dame zombie, nie? Samozrejme v kazdom filme musia byt kozy, sledovanie autobusu kamerou z auta na ktorom mu je vidiet rezerva... natiahneme ku koncu filmu trosku stopaz, nie? a ta zabery, kde ludia stoja a pozeraju.. a pozeraju .. a stoja a pozeraju... pohnu sa a pozeraju dalej... a kamera si vychutnava ich zaber.. Prve stretnutie s vtakmi? "je mrtvy, je mrvtvy, je mrtvy, aj on je mrtvy... vsetci su mrtvi, je mrtvy" a detailne zabery pocas celeho filmu na "mrtvoly", asi aby sme tomu uverili.. Radsej s hodnotenim skoncim, aj tak som s filmom stravil viac nez je nutne a zdrave... ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno