Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

podpriemerná blbinka, ktorá postráda nejaký výraznejší presah. Rudd a Aniston sú v pohode a niektoré vtipy sú nápadité, škoda len, že režisér Wain ich nevie namixovať tak aby ste sa skutočne zasmiali. Väčšina z nich stojí len za pousmiatie. Problém s týmto filmom je že ho stačí vidieť raz a to je všetko. Postavy nie su pamätné a často krát konajú iracionálne. Dokonca sa dá povedať, že kopec krát sú iritujúce. Komédie podobného rázu s Ashtonom Kutcherom sú oproti tomuto výborne dielka. Aspoň som sa pri nich bavil viacej. Aj napriek niekoľkým kladom je to predsa len strata času, pri ktorej sa stretli sympatický herci, ale je to podobné ako s filmom couples retreat, kde rovnako vtipný nápad neukázal svoj potenciál a čo je horšie ani vtip. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vubec ne tak dementni, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Samozrejme je to americka komedie o komunite magoru zijici nekde v polich, takze se nekona nic moc inteligentniho a sem tam to sklouzne i k humusarnam, ale porad si to dokaze udrzet urcitou uroven a obcas prijit s nejakym fajn forkem. Takze zadnej komedialni naklad, ale dvojka Rudd a Aniston jsou fajn, film je vcelku sviznej a obcas jsem se zasmal, tak nevidim duvod proc nedat solidni 3*. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston se objevuje v další komedii a k ruce má zkušeného Paula Rudda. Jako manželský pár stižený okolnostmi se ti dva ocitnou v polozapomenuté hippie komunitě, kterou vede Alan Alda. Až na pár situací nejsou často odvážně improvizované vtipy tak úderné a šokující, jak by se dalo čekat. Tohle je ráj je ve výsledku obyčejná, průměrná podívaná pro lehké zasmání s bonusovým morálním poučením na šťastném konci. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno