Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

podpriemerná blbinka, ktorá postráda nejaký výraznejší presah. Rudd a Aniston sú v pohode a niektoré vtipy sú nápadité, škoda len, že režisér Wain ich nevie namixovať tak aby ste sa skutočne zasmiali. Väčšina z nich stojí len za pousmiatie. Problém s týmto filmom je že ho stačí vidieť raz a to je všetko. Postavy nie su pamätné a často krát konajú iracionálne. Dokonca sa dá povedať, že kopec krát sú iritujúce. Komédie podobného rázu s Ashtonom Kutcherom sú oproti tomuto výborne dielka. Aspoň som sa pri nich bavil viacej. Aj napriek niekoľkým kladom je to predsa len strata času, pri ktorej sa stretli sympatický herci, ale je to podobné ako s filmom couples retreat, kde rovnako vtipný nápad neukázal svoj potenciál a čo je horšie ani vtip. ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Ono je to v modrých číslech?? Jedna z největších trapností, co jsem měl tu možnost vidět. Absolutně stupidní humor, nulový příběh, podivné charaktery a děsivé herecké výkony. Tohle snad ani horší být nemohlo. Chtěl jsem vidět fajn komedii s Jennifer Aniston a dostal jsem nefungující a nechutný guláš, kde se mám smát slovu "šukat" v tisíci podobách!?!? Politicky nekorektní eRkovou komedii, která se ironicky snaží poukázat na sobeckost a nedokonalost dvou protichůdných socio-ekonomických formací, si představuji jinak (ano, nakonec se k jisté pointě o zkaženosti každé ideologie dostaneme). Ne, ne, ne, z tohoto mi bylo na zvracení a těch přibližně 90 minut života za to fakt nestojí. 0/10! ()

Reklama

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Já vždycky věděla, že přestěhovat se do nějaké dobou zapomenuté komunity bude hrozně fajn a již odhazuji svůj vymazlený smartphone v dál. Amiši jsou na mě příliš slušní, proto volba padla na nezávislou hipísackou partu. A že si umíme užívat života, to vám tedy povím. Denně pořádáme zahradní kalby a vždycky se do mrtva zkouříme marjánou. Co se týče uvolnění napětí, na sexuální zdrženlivost se tu nehraje ani náhodou. Občas to i někdo s tím vyznáním svobody přežene, a tak není nic neobvyklého zahlídnout jedince s vyvaleným plejtvákem. Abych to jen nevychvalovala, má tohle soužití i své mouchy. Mám skromný příbytek, vydělávám prodejem vypěstované úrody a nemám žádné soukromí, když chci položit kabel. Dveře prej zabraňují lepšímu kontaktu. No co už, hulení a orgie za to stojí. V případě zájmu o začlenění do naší báječné tlupy navštivte www.vidlacispojmese.com ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když jsem do toho šla, věděla jsem, že to nebude jeden z těch top filmů, ale... Měla jsem přece jen malou naději, že to nebude "AŽ TAK ZLÉ". Mýlila jsem se! :D.. V první řadě to NENÍ VTIPNÉ!!! Nikdo se nechce dívat na nudnou a afektovanou Jennifer, na to ji máme všichni moc rádi. Od Paula jsem toho moc nečekala, a tak mě neměl čím zklamat. Nemám ani jak shrnout, o čem to vlastně bylo, protože tak prázdná a nanicovatý film musíte vidět sami! Obzvlášť pokud fandíte hippies!! :DD ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně vzdálené prvotřídní zábavě, ale ne všechno je hodné k zatracení, protože některé komediální situace a momenty stojí za to. Námět jako vystřižený ze současného dění a co na tom, že komedie působí dost nevýrazně, když celkové hodnocení stojí na potrhlosti veškerých zápletek, které všechno neutáhnou. Beztak se bavili víc tvůrci při natáčení, než samotní diváci, kteří tento film konzumovali. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)

Reklama

Reklama