Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak jistě, tohle drama s prvky komedie má jeden velký problém, a to je občasná naivita. Pak záleží na divákovi, jak moc ji je ochoten tolerovat nebo věří/nevěří tvrzení tvůrců o inspiraci skutečnou událostí (mně víc vadil jen fakt, že vydělávala přece jenom moc peněz a taky ten konec, přestože nebyl tak moc drastický, jak by jistě být mohl). A když jsem u reálnosti, musím (alespoň v případě tohoto filmu!) oponovat kolegovi dopitakovi; v The Client List mi J.L.H. přijde uvěřitelná, protože ona hraje bývalou královnu krásy (tj. je navyklá na komplimenty a pozornost; ostatně sama v jedné scéně vysvětluje, jak se při "práci" cítila), která je zvyklá žít v přepychu, neumí normálně pracovat a je nepraktická. Navíc, modelky a jim podobné dokáží i po několika dětech vypadat stále ukázkově, jelikož byly od určitého věku vedeny k tomu, aby o sebe pečovaly a způsoby, jak se dostat zpátky do formy a získat původní figuru, dobře znají. Kdyby byla role Jennifer napsaná jinak, pak bych s kritikou možná souhlasil, v tomto případě však ne. Takže s čistým svědomím hodnotím slabšími 4*, ale samozřejmě uznávám, že z průměru film vyzvedává jenom moje oblíbenkyně (jinak rozsahově podobných rolí bych uvítal v její filmografii určitě víc). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Je znát, že je podle skutečnosti. Dobrý rozjezd - rodina je na mizině, potřebujou prachy, tak se mamča dostane do bordelu. Zní to jako hodně silný příběh. Ale bohužel v téhle chvíli to končí, dál se nemá kam rozvíjet. Jen dodám, že je znát, že to je pro TV. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 5 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to takový ten typicky béčkový film natočený hlavně pro televizní diváky, hlavně pro maminy, které rády koukají na Rosamunde Pilcher a když si chtějí pustit nějaké drama, přepnou na jiný kanál a narazí na tohle. Je to nemastné, neslané, žádné pořádně drama se tam nekoná. Hlavní hrdinku jsem obdivovala za to, co dokázala dělat pro svojí rodinu. Ano, možná v tom bylo trochu sobeckosti a malichernosti ohledně její osoby, ale šla do toho, aby svému synovi mohla zaplatit fotbal, dceři rovnátka, hypotéku, dělala to pro rodinu, a proto má můj respekt. Jennifer byla ve své roli skvělá, je to nádherná ženská a bylo se na co dívat, takže pánové si určitě přijdou na své. ()

Fanita odpad!

všechny recenze uživatele

Možno som spravila chybu, keď som si pozrela najprv seriál a až potom zabrúsila k filmu, ale tento film bol tak strašne zlý, že sa mi od sklamania až plakať chcelo. Zlé herecké výkony, stupidné dialógy, nechutní ľudia, och, to bolo tak nechutne celé otrasne zlátané, že fakt neviem kde tí ľudia vzali toľko hviezd pre to. fuj. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pitomá bývalá roztleskávačka, která má údajně dokonalou paměť. No nevím nevím, nebýt té ukázky v bance, tak bych tomu neuvěřila. Ne moment, nevěřím tomu ani tak. Další americký moralizující film. Tohle nemělo jít do kin, ani na DVD. Jen do televize. Komerční. Ve středu dopoledne. Pak by to snad éterem prošumělo bez následků. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama