Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Diskuze

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem prvních 5 dílů a nějak jsem se v tom ztrácel. Nic moc

Shorty_

Shorty_ (hodnocení, recenze)

Jo, tohodle seriálu je škoda, byl více než nadprůměrný. Jsem ale rád, že to aspoň zakončili více než kvalitně, i přes jen 6 epizod byla 4. série opravdu parádní. Docela bych rád viděl nějakej spin-off s Alex :)

na příspěvěk reagoval Sell

Sell

Sell (hodnocení, recenze)

Posledný diel bol skutočne skvelý ... tento seriál mi bude vážne chýbať :)

Sell

Sell (hodnocení, recenze)

Neviete niekto na ktorej stránke to ide sledovať online ?

Uživatel Vavča smazal svůj příspěvek.

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

ragelly

no, nie som nadšený. Prvá séria bola výborná, dvojka sa v pohode ešte dala, ale trojka je už len čisté varenie z vody. Myslím, že bolo na čase seriál ukončiť (aj napriek tomu, že na Maggie Q sa aj po 60krát výborne pozerá :). Štvrtá séria mi príde viac menej zbytočná, ale pokiaľ má byť len skrátená, tak sa do nej snáď ešte pustím

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

mne sa prvá séria páčila o málo viac, ale aj druhá bola fajn. Som rád, že seriál predĺžili aj na tretiu

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Tak s druhou seriou velka spokojnost a finale paradne, velmi zaujimavo nacrtnute pokracovanie. Neviem sa dockat.

Muff

Muff (hodnocení, recenze)

yinloveyang: Já do toho šel, abych to strhal, ale nakonec měním názor. Původní LFN (Peta je srdcovka a vyhovuje mi jako Nikita víc) má pomalejší (byť naivnější a ne tak hi-tech) děj, ale je v něm čas na rozjímání, nový seriál jede klipovitým stylem bez výdechu, také to má cosi do sebe, u S02E12 zatím dobrý. Začínají trochu tlačit na pilu a dost kombinovat, snad to ustojí a nezabřednou do pochybných twistů s neuvěřitelnými konci. Hlavní postavou naštěstí (aspoň pro mne) není vychrtlá Nikita s postavou anorektické třináctky (ach bože, jen už ne ve spodním prádle, záběry na hlavu stačí), ale Alex, která je mnohem zajímavější, více ženská a uvěřitelná.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Hodnotenie pojde tomuto typu serialu dole na 100%, to je snad jedina vec ktorou si mozeme byt isti.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Takže jsem byla velice zvědavá a tak téměř hned poté, co jsem skončila s La Femme Nikita (Brutální Nikita), kterou jsem viděla úplně poprvé, tak jsem se přesunula k této show. A moc se mi to líbí, vztah mezi Nikitou a Alex a jejich příběh je osvěžující složkou seriálu a Nikita a Michael se mi tady také moc líbí (je to tím, že typ chlapů jako je Shane West mi lehce přirostou k srdci). Zatím jsem viděla pouze osm epizod, ale i to stačí, abych dala pro mě zasloužené čtyři hvězdy. Pátou to bohužel nedostane, protože popravdě vřelejší vztah stále mám k La Femme Nikita, ale řekla jsem si, že nebudu obě show spojovat dohromady, že to pro mě budou zcela dva rozdílné světy (i když na začátku v prvním díle jsem vtipkovala o myšlence války mezi Sekcí a Divizí :))  ),protože jsou opravdu rozdílné v mnoha věcech (nejen tím, že jsou to dva seriály z rozdílných zemí i když se prý Nikita také natáčí v Torontu.) Prostě se mi to líbí, jenže jak všichni víme, tak jestli někdy to dají do tv zde v ČR, tak se obávám, že hodnocení také půjde dolů, přece jenom 358 hodnocení ještě není dost, ale zde na ČSFD je všechno tak trochu neobjektivní (jen můj názor).

F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

Ja se omlouvam, ... ja koukal na offiko stranky a fakt jsem tam videl, ze ma dalsi dil byt az 26.05. (myslel jsem tu Pandoru) ... jsem se asi prekoukl, nebo nevim co jsem videl ... asi mi hrabe :(

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

F50Ferrari: rád by som vedel odkiaľ máš ty info, že 26.05. bude ďalšia epizóda? 22. diel s názvom Pandora bol finálny diel prvej série.  Následe 17.05. v CW schválili druhú sériu s ďalšími 22 epizódami, ale to sa ešte len začne natáčať ... možno mi niečo uniklo, takže by som rád vedel, kde si vyčítal to, čo tu píšeš? ;)

F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

Mikeska: Fakt nechápu jak si přišla na to, že první sezóna už skončila, to by teda skončila hodně divně ... další díl má byt 26. května.

Mikeska

Mikeska (hodnocení, recenze)

Tak první sezóna je za námi a byla to fakt jízda. Doufám,že natočí druhou, protože to si tento seriál určitě zaslouží. Vlažný rozjezd skvělý dojezd.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

viděl sem tv spot a je mi jasný,že to bude pěkně levná a přitroublá blbovina.ale pilot asi zkusim,třeba se pletu.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

po průměrným pilotu jsou další dva díly ještě slabší a místy hodně hloupý, nejspíš dám ještě jeden díl a konec, ačkoli obě baby mám rád...

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

1.epizoda naprostý průměr,ale ta 2. byla o mnoho kvalitnější-jen tak dál...

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Typická podívaná na The CW, pěkně to vypadá, ale to ostatní... díky bohu za Lyndsy :)

Reklama

Reklama