Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by americké televize přetékaly nápaditostí, ale díky tomu se jim konečně podařilo zpracovat námět od Luca Bessona do fajn akčního seriálu (ano kanadská verze mi nebyla příliš blízká). Maggie Q sicenení úplně můj typ, ale s akcí má spoustu zkušeností. Seriál zaštítil McG, který už u Chucka dokázal, že seriály umí (taky by zas něco mohl poslat na stříbrné plátno), takže čekejte moderní vizuál a rychlé tempo děje. Škoda, že občas se zapomíná na logiku a není trochu víc humoru. Ale co se televizní akce týče - solidní nadprůměr... 70% ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že z původní Nikity jsem viděla zhruba dvě epizody a nijak mě to nezaujalo. Naopak tohle provedení mě zaujalo už od prvního dílu a všichni víme, že ty bývají nejslabší. Hvězdička Lyndsy díky tomuhle seriálu pořádně stoupla, ale stejně tak podala úžasný výkon Melinda a její role záporačky Amandy. Akce a napětí zde rozhodně nechybí. A co má být, že některé díly trochu dějově pokulhávají? Všechny seriály takové epizody přeci mají. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Akční překvapení letošní seriálové sezony. Uchopení celého provařeného příběhu z trochu jiného pohledu byl jednoznačně krok správným směrem. Po půlce první sezony lze také říci, že tvůrci nové verze Nikity vědí, co chtějí a kam jít a nezbývá divákovi než očekávat další kroky dvou sličných krásek. Osobně mi tenhle typ seriálu v tv dost chyběl a jsem rád, že akce s minimem prázdných dílů a pár hezkými holkami, může i (dnes) mít kvalitu. PS: vynikající casting. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Jsem za Nikitu rád, jednak protože slušných akčně-špiónážních seriálů moc není a také kvůli hlavní roli pro Maggie Q. Zásadní problém Nikity je, kromě nepříliš nápaditého děje některých epizod, fakt, že se seriál bere extrémě vážně. Absence humoru a alespoň malé nadsázky sráží Nikitu minimálně o třídu níž. Vážně míněné dialogy pak působí neuvěřitelně uměle a jsou k smíchu. Přesto jsem byl s první sérií spokojen, ale překopání děje a ztráta tempa na začátku druhé sérii byli pro Nikitu vražedné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Presne toto som očakával. ALIAS sa mi páčila o dosť viac (myslím seriál, nie predstaviteľku, Meggie Q je skrátka kosť :-). Nová Nikita mi príde ako klasický akčný seriál z deväťdesiatych rokov. DOLLHOUSE bol síce podobne "štandardný", ale tam bolo čosi navyše, čo upútalo moju pozornosť, aby som si pozrel viac dielov... Radšek ako Nikitu si pozriem prostoduchého ale zábavnejšieho KURIÉRA... ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • V 13. epizóde 3. série, keď sú vedľa seba zviazané Nikita (Maggie Q) a Amanda (Melinda Clarke), je vidno, že Nikita je zviazaná naľavo od Amandy, no v ďalších záberoch, kde budova horí, sú zaviazané naopak, teda Nikita je zaviazaná od Amandy napravo. (challik)
  • Seriál si vypůjčil některé motivy a postavy z kanadského seriálu Brutální Nikita z 90. let. Tři hlavní postavy mají dokonce i stejné jméno. Jedná se o Nikitu, Michaela a Birkoffa. Postava Percyho se v kanadském seriálu jmenovala Šéf (ang. Operations), postava Amandy Madeline. Tajná vládní organizace se nejmenovala Divize, ale Sekce 1 (angl. Section 1). (Shaman::..)

Reklama

Reklama