Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 4

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (99)

Han22 

všechny recenze uživatele

A opět jeden zvířátkový animák, tentokrát v hlavní roli jsou krocani. A co víme o krocanech? No že se jedí na Díkuvzdání a právě toto chce změnit dvojice hrdinů - chytrý, ale trošku bojácný Reggie a odvážný, leč trošku bláznivý Jake. Podaří se jim ukrást stroj času a vrátit se do roku 1621, kde chtějí zabránit, aby krocani vůbec přišli na jídelníček. Potkávají své předky a stojí proti hladovým lidem i fanatickému kapitánovi, který chce krocaní hejno pochytat stůj co stůj. Musím uznat, že ač je to ptákovina s některými nepochopitelnými scénami (tanec), bavil jsem se skvěle a ke konci to je na animák nečekaně strhující (obsazování domova, krocaní útok), dojemné a velkolepé. A cokoliv kde se cestuje časem bude pro mě vždycky super. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Konec byl trochu přitažený za vlasy, ale jinak nemůžu zhola pochopit, co tak příjemný animák dělal rok a půl nehnutě na mé flešce. Zhlédli jsme jej konečně technicky vzato zcela náhodou s předem určenými domněnkami, že nám mnoho nepřinese. Ale předsudky se změnily ve spoustu chvil zábavy a legrace, která ústila z nemožných, ale vskutku originálně vtipných pasáží filmu. Po delší odmlce animovaný příběh, který nepřevýšil slávu těch nejlepších, ale proboural se do řad daleko nad ty průměrné. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych tušil, že to má na svědomí Jimmy Hayward, dost možná bych u toho raději usnul, protože Horton je náboženská agitka pro scientology a Jonah Hex je prostě mrdka, ještě že jsem to nevěděl, protože Ptačí úlet je fakt dost hustej úlet.Tuny šílených scének a úderných hlášek, z toho magora jak ho daboval Karel Heřmánek jsem sral smíchem atomový hřiby a dokonce i ten Dejdar byl zase zpátky tak, jak já ho rád.Příběh je sice zase trošku agitka ochránců zvířat, ale já se tlemil celej film.58% je rozhodně málo.Tak nápaditých a nahláškových animáků je málo.85%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trailer se mi libil, ale tak nejak jsem pro jistotu moc necekal, navic hodnoceni tu taky neni nijak vysoky. Jenze ona to nakonec byla skvela komedie. Pribeh je fajn, dokaze zaujmout a neni az tak vylozene blbej. To uz se neda rict o vetsine foru, ty jsou totiz na hranici infantilnosti, obzvlast, kdyz vetsina hrdinu ma iq tykve. Jenze zaroven to je skvele zabavny, spouste foru se da nahlas zasmat a dej svizne odsejpa. Animace je na perfektni urovni, hudba v pohode. Takze vlastne nemam na co si stezovat, pro me jeden z nejzabavnejsich animaku minulyho roku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $55,750,480Tržby Celosvetovo $109,850,480Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ z prvoty som čakal podradnú infantilnú výplachovku, lebo x-krát pozreté ukážky v kine ma ani nikam inam nesmerovali, nakoniec to je celkom v norme animák ktorý neurazí, pobaví a k tomu animačne slušne zvládnutý v rámci ponúknutej témy /60%/ ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Keď pri núdzovej evakuácii skáču moriaky do vody, jeden z nich vykríkne: „Geronimo!“. Tento príbeh sa však odohráva na začiatku 17. storočia a Geronimo žil o viac než 200 rokov neskôr. (ČSFD)
  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)
  • Jednu z postav namluvil také Danny Carey, bubeník progressive metalové kapely Tool. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama