Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. O Juliu sa začne starať opatrovateľ. Navrhne jej spoločnú večeru a nasleduje plynulý prechod kamery na poschodie, kde je tajomná postava kradnúca injekciu. Myslel som, že páchatelia s dvaja, ale nie, je iba jeden. Kto teda bola tá postava na poschodí?

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako zdejšímu hororovému expertovi mi byl tento film doporučen. Námět příběhu zajímavý, herecké výkony dobré, hlavní postava filmu hezká a sympatická. Zhruba první polovina filmu přes nefungující atmosféru nezajímavá. Osobně bych doporučil, vynechat mysteriózní prvky, které zde působí rušivě a celé to natočit jako syrový, čistokrevný thriller. Po hodině snímek vykrystalizuje a musím pochválit zajímavé scény předstírání slepoty, které považuji za nejlepší okamžiky filmu. Toto dějové prostředí mělo trvat déle a úspěšně ho dotáhnout. Pointa filmu se mi líbila. Z důvodu kulhající atmosféry a nezajímavý děj první půlky hodnotím lepšími 3* (3-4)*.

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Proč není zmíněný Guillermo del Toro u filmu v popisu? Je tam jen Guillem Morales.

na příspěvěk reagoval zahadum

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Zase další píčovina,začátek nuda a potom jsem to kousek posunul a zase nic-moc.

LadyRainier

LadyRainier (hodnocení, recenze)

Prostě nádhera .. už ten film vidím asi po 30 a pořád skvělý ..

Belén to zahrála jedna báseň ...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

K mému překvapení celkem solidně natočená žánrovka.Úvod mě zase tolik nechytl a vůbec a film se do své druhé poloviny rozjíždí spíše pomaleji, ale pak to chytne celkem rychlej spád a až do konce se člověk nenudí. Líbila se mi pointa i rozuzlení a v případě hl. zla jsem si nemohl nevzpomenout na film Parfém, příběh vraha, či jak se to jmenuje... Nakonec tedy spokojenost, i přes slabší úvod a první polovinu, ale spokojenost. Dám 4* ;)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Spíš thriller než horror, ale napínavý to bylo ku***sky, španěláci prostě uměj a i tady to do nás ládujou hned od začáteční scény se Sárou. A Belén je fakt neskutečně sexy :)

fernandez

fernandez (hodnocení, recenze)

Darren: Pro mě byl zklamání spíše Sirotčinec, tohle mě příjemně překvapilo.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Darren: Mě to taky moc neřeklo, čekal jsem teda něco velkolepého a přitom samotná pointa byla dosti k smíchu.

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

tak aby se tu jenom nechválilo... pro mě zklamání antických rozměrů... :)

mutecrap

mutecrap (hodnocení, recenze)

Pomalý začátek se postupně rozjel do prijemné akce. Kdybyste viděli Veroniku, jak tady poskakovala po gauci :D Po Sirotcinci jsem už věděl, že to tam nebude jenom tak :-)

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

ukázkovy film!!! nemám slov jsem naprosto unešen a spokojen

Kejtt

Kejtt (hodnocení, recenze)

Famózní kousek, promyšlený, nenudí. Skvělá kamerA, hetecké obszaení, děj je naprosto špičkový 5/5

Reklama

Reklama