Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (62)

plakát

Cult Killer (2024) 

Hodně zvláštní a nezáživná detektivka plná nesympatických postav

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

Neni to zadna slava, ale to ani v originale. Format je zbytecne uspechany a otazky vicemene moc jednoduche, nema to zadnou atmosferu. Kazdopadne dikybohu za aspon nejakou vedomostni soutez, vedle vsech tech poradu pro lobotomy typu Prostreno a Ulice.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Typicky priklad serialu, ze ktereho mohl byt napinavy film, ale misto toho ho natahli na silene nudny a prazdny serial, kde vetsina deje je o nicem. Dalo se to dokoukat jen se silnym sebezaprenim a s vypnutim mozku. Vysetruji tu snad uplne vsichni, krome policejnich slozek, postavy se chovaji nelogicky a nerealne, pripad se posouva jen diky nesmyslnym nahodam (klic pod rohozkou - vazne??) a diky tomu, ze kazda druha postava je bud "hacker" nebo aspon jednoho zna. Do toho je serial i plny chyb v detailech napr. ze si postava koupila kvetiny bez placeni nebo ze manzelka napise Pie zpravu "prijd rychle domu, je to urgentni" a po prichodu do domu si Pii nikdo nevsima. Finale uz je jen tresinka na dortu toho celeho nesmyslu.

plakát

Jak vznikal Zaklínač (2020) 

Půl hodinová reklama na seriál, o zákulisí se nedozvíte takřka nic.

plakát

Vyvázni se zdravou kůží: Předtím a potom (2020) (pořad) 

Šílená typicky americká hra na city. Pořad je tak z 10 % o kosmetických zákrocích a z 90 % o šokujících příbězích, traumatech a emocích účinkujících. Záběry "před" jsou cíleně se stíny v obličeji a bez make upu, "po" bez jedinýho stínu a s tunou makeupu nejenom na obličeji, ale i na těle.

plakát

Laskominy (2020) (pořad) 

Nějak nechápu koncept. Pořad se snaží vypadat, jako že úkol se soutěžící dozvídají až na place a ingredince si musí sami sesbírat v "magické zahradě". Zároveň je naprosto zřejmé, že soutěžící mají jak recept, tak ingredince připravené dopředu a jen se tváří překvapeně na kameru. Nechybí ani klasika dramatických prostřihů, jak soutěžící recept jakože dodělávají do poslední sekundy a absolutně nestíhají, přitom jakmile skončí limit, je vše v pohodě nachystané. Bez tohohle oblbování a křečovitých řečí poroty by byl pořad na dvě hvězdičky víc. "Houby můžete grilovat, péct, smažit na pánvi." wow nepovídej.

plakát

Zem je láva (2020) (pořad) 

Wipeout 2.0 se nekona. Vitezstvi je na cas, ale je az prilis evidentni, ze soutezici maji pokyny od produkce, ze musi prekazky zdolavat postupne po jednom, aby divak mel sanci prehledne videt vsechno. Jaky ma takova soutez smysl? Kvuli tomu pak lezou od jedne prekazky k druhe super opatrne a nevznikaji zadne faily k zasmani a naopak na sebe soutezici akorat otravne krici.

plakát

Příští módní trend (2020) (pořad) 

Levná kopie Project Runway, challenges jsou bez nápadu, rozdělení do týmů akorát brzdí kreativitu, zbytečně moc času se kecá o ničem a módě a návrhům se moc prostoru nedostane. Editoval to někdo asi na drogách, každou sekundu je střih na jinej záběr, neni šance si věci v záběru pořádně prohlídnout. Alexa a Tan jsou fajn moderátoři, ale chybí tomu postava mentora, jako byl Tim Gunn. Jediný, co se povedlo, byl casting soutěžících.

plakát

Oceans Rising (2017) odpad!

Někdo našel skripta z fyziky a rozhodl se je přepsat do scénáře. A herci musej recitovat takovou rychlostí, aby nikdo nestíhal registrovat, že to absolutně nedává smysl. Vůbec nic na tomhle filmu nedává smysl.

plakát

Oceány (2009) 

Vypraveč to dostal za trest? Kdyby se na to aspoň dalo koukat, ale nesmyslně se střídá slow motion s reálnou rychlostí a není vždy poznat, která z těch dvou to zrovna je, A buhví proč to má naprosto zbytečný barevný filtr, který akorát ničí ten dojem, jako byste to viděli na vlastní oči.