Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Respektovaný dětský lékař Tomáš, žijící s rodinou v třígenerační luxusní vile v pražské Troji, je obviněn nezletilou pacientkou z pohlavního zneužívání. Ze dne na den je nucen vyměnit dobrou pověst a adresu svého domu za celu ve vazební věznici, odkud se nevina prokazuje hodně těžko. Tomáš čelí dívčinu obvinění, ale i dávné zradě, jíž se dopustil na kamarádovi, když mu přebral ženu. Ten je nyní pověřen vyšetřováním případu. Také on stojí před volbou, zda letitému sokovi oplatit dávné pokoření, nebo zůstat věren profesní cti, odmítající směšovat věci soukromé s pracovními. S nově nastalou situací se musí vyrovnat nejen vážený lékař, ale i jeho manželka Milada a její sestra Lída, které celou záležitost tají před jejich autoritativním otcem, pro něhož by taková informace mohla mít až smrtelné následky. Vlivem zprvu evidentně nesmyslného obvinění pak uvnitř celé rodiny vyplouvají na povrch křivdy a zklamání, jež už měly být zapomenuty. Všechny Tomášovy životní chyby i úspěchy se nyní budou přiklánět na jednu nebo druhou misku na vahách spravedlnosti a působit v příběhu nečekané zvraty... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Výbornej film, kazdej kdo ma na to blby kecy tak vetsinou nema oduvodneni proc, jen blbe nicnerikajic remca voloviny. Vyborny herecky vykony, ale zaskocila me konecna ukecana cast s Geislerovou, to tam bylo jakoby navic a dost necekany, ale nakonec to do sebe zapadlo, vysvetlilo se to tim koncem..Jednoduse se tam muselo divakovi nastinit psychologii Geislerove k Vetchymu, aby do filmu uplny zaver ohledne techto dvou dobre zapadl...

lu1

lu1 (hodnocení, recenze)

Artigas: docela by mě zajímalo, jaký film nepovažujete za stupidní blábol...tento to podle mě rozhodně nebyl...ale co člověk, to názor :)

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

... další stupidní a bezpohlavní blábol... Vetchý mě zklamává čím dál víc.

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jaký lidi v dnešní době berou na konzervatoře a umělecké vejšky.. Nevím jestli tak špatně slyším, ale zdálo se mi, že dcerka velké herečky Asterové má vadu řeči...

A co další? Aňu jsme tu mohli vidět opět v její oblíbené sexuální póze, které se snad už nezbaví a korunu celému svému výkonu nasadila tím svým "procítěným" huhňáním, kdy si vylévala srdéčko... Zkrátka herečka hadr...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

jeden z těch vydařených českých filmů, Vetchý skvělej a herecké výkony ok... dobrý děj,pro mě 4*

z.z.jarush

z.z.jarush (hodnocení, recenze)


Arbiter: tím, že horší to být nemůže - ovšem pouze zdánlivě. neboť horší to může být vždy. a taky že bude, brrrr.

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Jan Hřebejk prostě a jednoduše umí! K tomu výborná kamera a scénář a další jeho lahůdka je na světě,Působivé,emoční,místy až temné,to vše zabaleno do mistrovského hávu.Smekám!100%.

marwCZ

marwCZ (hodnocení, recenze)

Jeste nikdy jsem nevidel neco tak krasneho a zaroven odporneho...

vanusak

vanusak (hodnocení, recenze)

Úžasný film, který nedovolí dost dlouhou dobu o něm nepřemýšlet. Nenechá vás myšlenkově v klidu, nedá vám to a takové filmy miluju. Aniž by si to člověk uvědomoval, tak je to neskutečně téma ze života. Nikdo totiž nemůže říct - mně (anebo komukoliv okolo nás) se to stát nemůže... Neskutečné herecké výkony, děkuju!

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Absolutní Hřebejkův top,od Musíme si pomáhat nenatočil lepší film!

Johnnyka

Johnnyka (hodnocení, recenze)

Příjemný film, s překvapivým koncem, dobrý raut. Jsem rád že jsem se mohl seznámit s Ondřejem Vetchým a pogratulovat Rebece Lizlerové.

SilentSilver

SilentSilver (hodnocení, recenze)

Cesta z vrcholu na absolutní dno může být velmi rychlá. Někdy stačí jediná věta a všechno, co jste dosud budovali, se zhroutí jako domeček z karet.ITs true

d.beseda

d.beseda (hodnocení, recenze)

Pokud to bude stejné skvělé jako Kawasakiho růže, tak se moc těším na zážitek! :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Na tohle jsem hodně zvědavej. Moc zajímavý téma. Snad se pan Hřebejk nebude bát nějaký tý kontroverznosti, pořádnýho rejpání ani lechtivosti. Přecejenom o to u takovýhle v západní společnosti guilty pleasure lásce jde ..

Související novinky

Hřebejk v Hlavní soutěži 48. MFF Karlovy Vary

Hřebejk v Hlavní soutěži 48. MFF Karlovy Vary

12.06.2013

Do hlavní festivalové sekce čítající sedm světových a sedm mezinárodních premiér se s novými snímky vrací šest režisérů, z nichž dva si v nedávné minulosti z Karlových Varů odnesli Křišťálové glóby… (více)

Reklama

Reklama