Reklama

Reklama

Mickeyho má každý rád

(video kompilace)
  • USA Everybody Loves Mickey
USA, 2004, 58 min

Obsahy(1)

Myšák Mickey, nejoblíbenější postavička kreslených grotesek, se vrací v kolekci nestárnoucí klasiky. Výběr těch nejlepších grotesek z produkce Walta Disneyho nabízí řadu tak legračních a originálních dobrodružství myšáka Mickeyho, že si je celá vaše rodina bude chtít pouštět znovu a znovu. Vydejte se s Mickeym na výpravu do světa fantazie za zrcadlem. Pak si dopřejte prosluněnou dovolenou na Havaji a „V osamělých strašidlech" sledujte, jak si Mickeyho kamarádi Donald, Goofy a Pluto poradí s domemplným stepujících strašidýlek. Nechybí ani nestárnoucí grotesky, jako Statečný krejčík, Tornádíčko či Mickey u protinožců. Pobavte se s myšákem Mickeym v kolekci připravené s jedinečným šarmem, který dokáže jen Walt Disney. Fandíte-li čipernému myšákovi, nenechejte si tyto grotesky ujít, protože Mickeyho má každá rád! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Soubor několika legendárních grotesek s Mickey Mousem v hlavní roli. Pro děti ohromná zábava, pro dospělé notná dávka nostalgie. Já mám ale stejně radši Donalda, ačkoliv mě ten jeho hlas vždycky iritoval. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Mickeyho má každý rád". Ano? Naozaj?! Podľa mňa je to hodne sebevedomé a značne nepravdivé tvrdenie. Pretože ja tohto amerického prašivého hlodavca rozhodne rád nemám. Vyrastal som v socialistickom československu a tak som o ňom ani nechyroval. Tvorba Walta Disneyho šla úplne mimo mňa. Takže som si ani k myšiakovi Mickeymu nevypestoval žiaden vzťah. Je mi ukradnutý a tým pádom aj táto kolekcia jeho siedmych animovaných príbehov. ** ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná pro příznivce Mickeyho. Společně s Donaldem a Goofym myjí věžní hodiny, zažijí dovolenou s Plutem na Havaji, podaří se jim vyhnat duchy ze starého domu. Několikrát se objeví Mickey i sám jako například s obrem, ze kterého bude dobrý pohon pro kolotoče. Grotesky, které u nás běží od rána do večera. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavná podívaná. Staré Mickey Mouseovské skeče sestříhané dohromady společně s dětmi z celého světa, kteří Mickeyho nějak vtipně napodobují nebo prostě jen křičí "Máme rádi Mickeyho". Je to vtipné a zábavné, a hlavně to neskutečně baví děti, a pro ty je to přeci určené. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Kdo vyrostl na celé téhle Disneyovo partě animovaných zvířecích přátel, jistě ten nostalgický pocit který vám nedovoluje hodnotit nízko a vlastně si to tyhle nevinné pohádky nezaslouží  pochopí. Pohádka má být nevinná, jako dětství samo. ()

Reklama

Reklama