Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nakonec i sám velký Stifmaister si vyslechl: „Už nikdy to nebude jako dřív.“ Já děkuji režisérům, že nechali hrdiny Prciček důstojně zestárnout a vstoupit do středního věku. Dnešním třicátníkům nabídli velmi autentický pohled na jejich vlastní životy a generaci teenagerů, kteří se možná vzhlédli v prvním díle, ukázali, jací z nich budou za pár let potrhlí strejcové. Člověk občas potřebuje vystoupit ze zajetých kolejí. Opíjet se s kamarády středoškolskou nostalgií není od věci. Zvlášť když je na co vzpomínat. 65% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozně pohodovej film. Nostalgicky to na mě sice zas až tak nefungovalo (logicky, původní trilogii jsem viděl poprvé před necelým týdnem :-D), ale komediálně - trefa do černýho. Stifler je pořád stejný pako, Jim se pořád dostává do trapných situací, Jimův táta mluví o věcech, o kterých se nemluví, a Stiflerova máma ... no, však uvidíte. Sem tam jsou v Reunionu i vážnější a smutnější chvíle, plynoucí z toho, že hrdinové už přecijen nejsou puberťáci, ale brzy vždy následuje další výbuch smíchu. Zatím rozhodně nejpříjemnější letošní film, při kterém se dá v kině na moment zapomenout, že v Česku vládne blbá nálada. Něco takovýho by to chtělo tak dvakrát do tejdne. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je naozaj príjemné vrátiť sa do starých časov a zaspomínať na prvotnú partu z prvých troch dielov American Pie (nasledujúce Prcičky ani nepovažujem za právoplatné pokračovania). A tak sme tu, dočkali sme sa. Stretávka dopadla presne tak, ako som aj očakával. Primerané množstvo romantiky, humoru a prasačiniek (Stiflerova nálož a Jimova anténa). Film má samozrejme aj hluché miesta, ale väčšinu času som sa naozaj dobre bavil, takže v podstate nemám žiadnu väčšiu výtku. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že je těch dílů už trochu moc. Všechny se snaží býti podobně vtipné a všechno se jednou oposlouchá a okouká, stejně jako naši hlavní hrdinové, kteří na hraně sentimentality vzpomínají, jak to bylo za jejich mladých let. Dramaturgicky to není špatné, spoustu scén je vyladěných (praxe tvůrců a hlavně herců v daném žánru), bohužel se to nevyhne klasickým berličkám pokračování (vzplanutí po letech atd.). Takže jako krátká odbočka proč ne, jako plnohodnotné pokračování je to vyčpělé a není kde brát nápady. Nazval bych to "vydudané" téma. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Commeback ako hovado. Pôvodná zostava (aj s producentami) je späť a má ešte väčší štýl ako za mlada. Dej príjemne nadväzuje, na plátne sa zíde skupinka starých známych a teraz už len čakať do kým nepríde Stifler, ktorý to všetko odštartuje. Film ma prekvapivo kopec nápadov a neskutočne veľa vtipných momentov, ale okrem toho aj to čo nemali predošle diely a to je jediné čo filmu uberá na tempe. A to je ta dospelácka vážnosť / problémy hlavných postáv. Samozrejme že to nieje nejaké velké mínus, film musí tento prvok obsahovať keďže už hlavné postavy už nie sú stredoškoláci, len po tých humorných scénach to uberá na tempe, čo je asi jediné mínus filmu, ale inak sa nejedná o nejaký veľký problém. Štvrté prcičky servírujú opäť dobrú zábavu aj keď miestami trochu viac pikantnejšiu (to bude asi režisérskym duom, povedal by som) ako by ste čakali. Stifler: "Pánové, vemte svý koule a vrat'tě je tam kam patrí." 95% - 5* ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama