Reklama

Reklama

VOD (1)

Když bývalý newyorský policajt na útěku Nick Cassidy (Sam Worthington) vstoupí do lobby hotelu Roosevelt v New Yorku, vyjede do jednoho z nejvyšších pater budovy a vyleze na římsu, ohrožuje víc než svůj vlastní život. Na nějakou dobu se zastaví celé město a to včetně několika velice nervózních lidí s velkým tajemstvím. Cassidyho rozhodnutí nevytvoří pouze mediální bouři, ale také zapeklitou situaci pro policejní psycholožku Lydii Spencer (Elizabeth Banks), která se ho snaží přesvědčit, aby neskákal. Čím víc se o to snaží, tím víc jí začíná docházet, že Cassidy má možná v plánu úplně něco jiného než sebevraždu. Že by to mělo něco společného se záhadným projektem, na němž pracuje jeho bratr? Nebo s tajným jednáním jednoho z nejvlivnějších obchodníků New Yorku (Ed Harris)? Během Cassidyho odvážného kousku začíná postupně zapadat jeden dílek puzzle do druhého. Z příběhu zkompromitovaného poldy, který se snaží dokázat svou nevinu, se stává něco zdaleka víc šokujícího. Najednou je v sázce mnohem víc než život jednoho muže stojícího na římse. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel gfrusvk smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

skvělej filmek, napínavý thriller, kde nechyběly i humorné hlášky :) 4*

indigo: no to bylo všechno fingovaný, i ta smrt otce, aby ho (Nicka) pustili z vězení na pohřeb, tam mohl utýct a pak plánovat ten plán...

indigo

indigo (hodnocení, recenze)

Ten závěr to teda pohřbil. Žádost o ruku, začínající vztah mezi hlavním hrdinou a policajtkou, "mrtvý" otec je barmanem a zve všechny na panáka zdarma ?!

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

datos: A to je názor! Otevřel jsi mi oči! Vezmu si to k srdci a už se nebudu koukat na filmy, dokud nebudu vědět, o čem jsou a co a jak se v nich přesně děje. Protože, co kdybych se náhodou na film díval a zjistil, že v něm není to, co jsem čekal, že? Fíha.

datos

datos (hodnocení, recenze)

nechápu, jak se to někomu nemohlo líbit!!byl to skvělý film ;) pokus ste čekali nějakou divokou akci, tak se na takový filmy nedívejte :-D

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

st.ranger: Tak už jsem to viděl a skutečně nedoporučuji. V reakci na tvůj předchozí příwspěvek o "tupém nehraní" Sama Worthingtona bych ti rád sdělil, že on jediný tady snad hraje. Takže si umíš představit výkony ostatních herců.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Zajímavé, ale pak vidím hlavní roli, Sam Worthington. To zase bude děs koukat na to jeho tupé nehraní.

P/\/EL

P/\/EL (hodnocení, recenze)

já myslim, že děs, Telefonní budka apod., to si radši dejte, nemůžu pokaždý z těch policajtek, mega vyfoukanej účes alá typická americká moderátorka....děs

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

vypadá to víc než zajímavě... mohlo by to být strhující.. ale to se musíme nechat překvapit.. 

tibenskym

tibenskym (hodnocení, recenze)

Stranger170: Aj ja si myslím, že Worthington je hrozný herec, ešteže v avatarovi bol poväčšine počítačový :D

Stranger170

Stranger170 (hodnocení, recenze)

Worthington zde vypada docela dobře a z traileru vypadá, že by mohl podat lepši, emocionálnější výkon než v jeho minulých filmech.. (ikdyž ho proslavil Avatar, kde podle mého skromného názoru hrál hrozně - takový malý paradox na závěr).

Sten2

Sten2 (hodnocení, recenze)

glassmoon: Protože tak se dneska dělaj všechny trailery ;-)

Elassar

Elassar (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se těším - dva oblíbenci v jednom filmě - Jamie Bell, Ed Harris, snad se to povede :)

Saleas

Saleas (hodnocení, recenze)

Zajímavej trailer ale to už jsou dneska všechny. Snad bude film stát za to.

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama