Reklama

Reklama

VOD (1)

Když bývalý newyorský policajt na útěku Nick Cassidy (Sam Worthington) vstoupí do lobby hotelu Roosevelt v New Yorku, vyjede do jednoho z nejvyšších pater budovy a vyleze na římsu, ohrožuje víc než svůj vlastní život. Na nějakou dobu se zastaví celé město a to včetně několika velice nervózních lidí s velkým tajemstvím. Cassidyho rozhodnutí nevytvoří pouze mediální bouři, ale také zapeklitou situaci pro policejní psycholožku Lydii Spencer (Elizabeth Banks), která se ho snaží přesvědčit, aby neskákal. Čím víc se o to snaží, tím víc jí začíná docházet, že Cassidy má možná v plánu úplně něco jiného než sebevraždu. Že by to mělo něco společného se záhadným projektem, na němž pracuje jeho bratr? Nebo s tajným jednáním jednoho z nejvlivnějších obchodníků New Yorku (Ed Harris)? Během Cassidyho odvážného kousku začíná postupně zapadat jeden dílek puzzle do druhého. Z příběhu zkompromitovaného poldy, který se snaží dokázat svou nevinu, se stává něco zdaleka víc šokujícího. Najednou je v sázce mnohem víc než život jednoho muže stojícího na římse. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (447)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou si opravdu říkám, co se tu s těmi uživateli stalo, co za intelektuály tu hodnotí a kolik s nich natočilo nějaký film, že mají tak odvážné a hluboce profesionální názory. Opět jsem velmi zklamán z nesmyslného hodnocení. Včera skvělý Safe House a dnes o nic horší, pouze jinak žánrově položený, ale přesto adrenalinově napínaví thriller Man on a Ledge. Pár náhod tu je, ale já prostě NEMÁM vítku, která by stála za zmíňku! Je to úderné, od začátku to diktuje skvělé tempo, napínavost roste geometrickou řadou a ke konci výtečně vrcholí. V mém případě mravenčením po těle :) Skvělé a parádně obsazené! 75%. PS: Samův Dluh je o minimálně třídu až dvě slabší film, ale přesto má nepochopitelně vyšší hodnocení. To jsem z toho jelen :) ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Herecká první liga si dala dostaveníčko na římse a odříkává dialogy s naprostou vážností a strnulým výrazem, že to bylo až uvěřitelné. Jelikož podobně ubohý scénář, jinak než s kamenou tváří ani odříkat nejde. Jediný extraligista, charismatický Eda Harris opět dokázal, že sem tam umí při výběru role šlápnout do řádného lejna. A divák, který se nespokojí jen s pohleden na umělecké dílo matky přírody slečnu Genesis a slaboduchou zápletkou ve které á tři minuty padnete do logické díry ve které se div nezadusíte popcornem, si musí tento divák, ANO Verbale, připadat zhruba od čtvrté do poslední minuty jako absolutní čůrák. Dvě hvězdy za technické zpracování a kozy Genesis. Zbytek výsměch. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

z hlediska tempa vcelku strhující snímek, který ale doplácí na to, že samotná zápletka vlastně nedává vůbec smysl.. tvůrci totiž tak nějak namixovali od všeho trochu a vznikl z toho jakýsi paskvil, ve kterém vyniká především scénář plný nelogičností.. ale z řemeslného hlediska jde rozhodně o vydařenou záležitost, na kterou se dobře dívá a u níž jsem se nenudil.. takže lepší 3* ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Dle ohlasů některých zdejších jelit, kterým by na hodnocení nestačila ani odpadní roura o průměru Moby Dickovy prdele nacházející se pod špitálem plným salmonelózních a úplavičných godzil, jsem očekával něco ve smyslu "pusť si Muže na hraně, budeš čumět nasraně". Ale dosti mé nadčasové a neuchopeytelné poesie. Nestalo se tak. Samozřejmě to není jen proto, že kozičky, které hrály společně s Genesis, byly nebezpečně připraveny ke skoku... a chybělo jim méně, než Worthingtonovi na římse... pche, dvacet jedna pater, to se mám jako posrat, ne? Vraťme se ale k jádru psa, či zakopanému pudlovi, jak říkáme my, génijusové, tedy k předstíranému džampu hlavního hrdiny a jeho kombinačním schopnostem..., že to bylo blbé, stokrát viděné? Ale jo, ostatně jako už milionkrát (trochu plavu v množilce) v podobných žánrech, proto necítím tak vražednou nutnost se zde vyzvracet, zatímco jsem srovnatelným pitchovinám nastřílel bůra. Oblíbenec Harris tedy spíš než záporák vypadal jak ne zrovna čerstvě vykopaný anorektik, ale jinak se jedná o obstojnou a slušně koukatelnou poloakční kravinku. Takže neobjektivně a hystericky natruc připlácávám už téměř nezaslouženou čtvrtou pizdu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak daleko byste zašla, abyste zničila muže, který Vás připravil o všechno?" Matně si vzpomínám na to, že neprávem obviněného poldu poslední dobou vidím v každém druhém thrilleru. Zrada těch nejbližších se také postupně stává zaběhlým standardem a krádež předmětu z nedobytného trezoru se snad pokaždé podaří, i když většinou je provedena méně pitomě. Za co tedy čtyři hvězdy, když základní ingredience této filmové potravy spíše připomínají výprodej plesnivého zboží z Kauflandu? Jednak mne poměrně zaujal týpek na římse, který zdárně blafuje s mizernými kartami a jehož hovory s vyjednávačkou vyhovovaly mým filmovým choutkám. To by samo o sobě patrně nestačilo, takže se musím přiznat, že jsem si strašně užíval každé filmové okénko s Genesis Rodriguez, která dokázala nejméně dva mé tělesné orgány zaujmout natolik, že nemám nejmenší tušení, zda vlastní nějaký herecký talent. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku na vrchole hotela Roosevelt od 30. októbra 2010. (Arsenal83)
  • Rímsa, na ktorej sa točilo, bola vo výške 200 stôp = 61 metrov. (Arsenal83)
  • Film získal všeobecne negatívne recenzie a len tesne zarobil nad svoje náklady. (Arsenal83)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama