Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Poslední recenze (19)

plakát

Vpich (2011) 

(Obsahuje spoilery)Silné, opravdové a podle všeho nepochopené alespoň zde. Celý příběh má docela sílu a stěžovat si na jeho neukončení je pitomost. Pokud by došlo k happyendu, tak byste si stěžovali na něj a pokud by prohrál tak to nemůže být film podle skutečné události. Naopak tenhle konec není šťastný je smutný, melancholický. Chris Evans je jako Mike vynikající, sice trochu nabouchaný na tak silně závislého, ale herecky výborný. Ono obecně jsou herecká výkony velmi dobré, scénař se drží relativně při zemi a realitě co se paranoii týče. Problémem filmu je zbytečné se babrání v Třetím světě hlavně týpek s kazetou je narvaný do filmu hodně násilně. K závěru: příběh není nijak neukončený, hl. postava zemřela a text na konci filmu nám řekne výsledek procesu. Naopak jeho předávkování vede k zamyšlení, protože buď to byla náhoda(pěkně blbá), sebevražda ze zoufalství(naprosto nepravděpodobná) nebo sebevražda, aby došlo ke změně statutu quo(můj osobní favorit). I když tohle rozvrstvení si možná jen vymýšlím.

plakát

Beznadějný trouba (2011) 

Nedostatek humoru? To nemůžete myslet vážně... Velmi milý a povedený snímek. Velmi dobře napsané i zrežírované především prostřihy, které se teda netýkají Neda, velmi dobře a v rychlosti přiblíží vedlejší postavy a za chvíli se cítíte jako byste je znali. Vynikající obsazení plné hvězd ať hollywoodských či televizních, které má mezi sebou fungující chemie a vzájemná interakce působí přirozeně. Hodinka a půl je ideálně dlouhá, žádné velké natahovačky a napínačky, kdy divák ví, co se musí stát a přichází vata zbytečných. Žádná komedie kvůli které by jste spadli ze židle ale celou dobu se budete usmívat a bavit.

plakát

Špion (2011) (seriál) 

Seriál s dokonalými charaktery, parádním britským humorem a celkově jeden z nejpovedenějších podzimních nováčků. Darren Boyd jako ňouma/špion je dobrý, ale co tenhle seriál velmi odlišuje od Chucka kromě lepšího motivu pošahané rodinky je naprostá ignorace akce, ale přesto se parádně bavíte celých 25 minut a chcete víc. Za všechny pošahané charaktery musím vyzdvihnout především syna hlavního hrdiny, který je vlastně dospělejší než jeho skutečný i nevlastní otec dohromady a scéna kdy ho vyzvedá táta z fotbalu a on tam na něj čeká rozhodcovském dresu naplno vystihuje jak absurditu tak humor celého seriálu. Britové to znovu dokázali ;)

Poslední hodnocení (391)

Moje letní prázdniny (2012)

06.07.2012

Iron Sky (2012)

29.06.2012

The Black Keys: Howlin' for You (2011) (hudební videoklip)

08.06.2012

Povinnost a čest (2012)

25.05.2012

Tohle je válka! (2012)

25.05.2012

Hodinový manžel (2012) (seriál)

25.05.2012

Nabít a zabít (2006)

25.05.2012

12 opic (1995)

25.05.2012

Nebezpečná metoda (2011)

14.05.2012

Reklama

Poslední deníček (1)

Pětihvězdičkový večer

Tak dneska jsem měl nějak šťastnou ruku při výběru filmů. Dvě sportovní dramata a nevím, které bylo lepší. Tam, kde je Moneyball čtením mezi řádky a děním pod povrchem, je Warrior oslnivé klišé, které se sice vymyká obvyklým sportovním filmům, ale stále je svým způsobem takový MMA Rocky. Pitt i Nolte zaslouží plešouna, ale i když jim ho přeju moc velké šance jim nedávám.