Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nevinného člověka lze zahnat tak vysoko... Bývalý newyorský policista Nick Cassidy (Sam Worthington) odpykával tvrdý trest ve vězení za údajnou loupež diamantu v hodnotě desítek milionů dolarů. Zoufalý muž po zběsilém útěku z vězení nemá už co ztratit a odhodlá ke svému poslednímu činu. Pod fiktivním jménem Walker si pronajímá pokoj v 21. patře luxusního newyorského hotelu Roosevelt a vyleze beze slov na římsu, kterou odmítá opustit. Osud zdánlivého sebevraha přitáhne pozornost široké veřejnosti, která k němu s napětím vzhlíží k nebi. Všechny oči se upírají na neznámého muže, který se patrně chystá skočit dolů. Nick odmítá s newyorskými policisty komunikovat, na místě si ale vyžádá přítomnost vyjednavačky Lydie Mercerové (Elizabeth Banksová). Ta vzápětí pochopí, že záhadný muž má svůj motiv a nejedná se o obyčejného sebevraha. Co se na římse ten den odehrává, totiž vůbec není náhoda. (Česká televize)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (447)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moc se mi do filmu nechtělo, sice mně svým námětem lákal, ale bál jsem se, že film bude moc natažený. To se nestalo. Tedy, ehm, aspoň to není můj případ. Co chci tedy nejvíc pochválit, tak je námět, je originální a čím víc se to blíží ke konci, tím víc napínavější. Dál herecké obsazení, docela často padali trefné hlášky, skvělá akce ke konci, nejvíc se mi líbila parta policajtů, sami sebe uráželi, což je fajn, chemie mezi postavami funguje skvěle a chválím aj hudbu. Najde se toho víc určitě. // Jinak co se týče negativních bodů, tak film může ostatní nudit, nesedne všem, málo akce, na tu se musí čekat celej film, ale moc mně nenapadá, co bych vypíchl. // Jedná se o zajímavý film s místama napínavými chvílemi, skvělým hereckým obsazením a akčním závěrem, do toho je laděn mírně komediálním stylem (aspoň mi to tak přišlo) a film doprovází hezká hudba. Jinak na Phone Booth to fakt nemá, za mně 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film od kterého když čekáte méně tak dostanete více. Nesnaží se to tvářit kdovíjak chytře a každému kdo se při sledování nerýpe v nose nebo u toho nemyje nádobí musí být po chvilce jasné jak film skončí. To ale nic nemění na faktu že Man on a Ledge (k hodně nepřesnému překladu se nebudu vyjadřovat) příjemně zabaví hereckou sestavou, docela fajn příběhem a jako eso v rukávu vytáhne Genesis Rodriguez. PS: Poslední scéna filmu spolehlivě ubrala minimálně 5% z celkového hodnocení. 55% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Spojenec Spika Leeho bez mozgu. Naivný thriller, ktorý chce stavať na premyslenosti a držaní kroku pred divákom, ale dosahuje opačný efekt - od prvotných náznakov nelogiky, cez kadenciu klišé až po nechcene smiešne finále, ktoré robí z diváka blba. Pričom nie je myslené ako paródia a tvári sa byť naopak vychytralo cool. Technicky profesionálna práca, ale scenár je mimo v náväznosti scén, a režisér aj vo vedení hercov (obzvlášť Elizabeth Banks, ktorej akoby ani nikto nepovedal, čo má v ktorej scéne hrať). ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Krásný dvojsmysl už v názvu dává tušit komu pšenka (ne)pokvete, že nepůjde o běžnou konverzačku, natož nudnou vyhlídku za účelem sledování panoramatu a pobavení spoluobčanů NYC. Herecká sestava naprosto přesná, scénář neotřele invenční (pro mě pochopitelně), akce a napětí v plném nasazení, až jsem nechtěla přijít o jediný dialog a přesně tak to v rámci pobavení očekávám. Worthington díky kultovní roli Avatara už bude zřejmě vždycky akční, přestože neudělal víc než pár uklouznutí na střeše a jeden úprk za perfektně slizkým záporákem Harrisem, když za sebe nechal "pracovat" sympatického bráchu a dvě moc pěkné kočandy. Závěr sice byl víc patetický než na hraně, ale přesto sedl jak virtuální facka zkorumpovanému mocenskému systému, v dnešní době obzvlášť. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Příběh je o bývalém policistovi, který byl za krádež diamantu zavřen do vězení, ze kterého se mu podaří uprchnout. Poté si vleze na římsu hotelu, kde ze sebe dělá čkověka, který chce spáchat sebevraždu. Tím na sebe naláká pozornost spousty lidí a jeho společníci se ho pokouší očistit. Zajímavý triller, který určitě stojí za shlédnutí. Sice je zde spousta věcí viděných jinde, ale to mi nevadí, protože film jako celek funguje skvěle. Za mě 80% :) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Nick Cassidy (Sam Worthington) probíhá hotelem, až doběhne do pokoje, kde se nachází ječící žena pouze v podprsence, po výstřelu upadá k posteli a střídají se záběry, kdy v jednom má ruku i s ručníkem na posteli a kdy nikoliv. (necisty)
  • Během pobytu Nicka Cassidyho (Sam Worthington) na římse mění okna na domě svůj tvar. Dokonce se objevuje dvojokno, které tam nikdy nebylo. (Terva)
  • Film získal všeobecne negatívne recenzie a len tesne zarobil nad svoje náklady. (Arsenal83)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama