Reklama

Reklama

Život je jen jeden

(festivalový název)
  • Indie Zindagi Na Milegi Dobara (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený bollywoodský road movie o tom, jak jedna zdánlivě obyčejná dovolená může změnit životy třem mužům. Kabir, Imraan a Arjun jsou staří přátelé. Kdysi si na vysoké škole slíbili, že vyrazí do Španělska. Vztah Imraana a Arjuna však rozbila jedna dívka a na plánovanou cestu nedošlo. Po několika letech se má Kabir ženit. Do svatby zbývá několik měsíců a tři kamarádi mají poslední šanci splnit si dávný sen. Jejich třítýdenní výlet jim přinese notnou dávku adrenalinu a krásné ženy, ale i pochybnosti a poznání. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová komedie. Nejprve jsem se trochu bála... 2 a půl hodiny? To asi umřu nudou, ale opak byl pravdou... Parta tří Indů si zajede na tři týdny do Španělska, kde si každý pro ostatní připraví nějaký adrenalinový sport. Po cestě se přiadají další lidi, nějaká ta romatika, drama, napětí... k tomu fajn hudba, slunné počasí, krásné záběry krajiny z pohybujícího se vozu.... luxus.. dostala jsem úplně náladu někam vyjet pryč z ČR na výlet, dobrodružství, klidně i road trip. A indický flm nezklamal a na konci byl "bollywoodský taneček" i když tentokrát normální bych ještě řekla. Takže já dávám krásných 5*. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Život je jen jeden, tak proč ho marnit na film, kdy se indická kinematografie opičí po evropsko-americké a bohužel si k nápodobě vybrala jen nejprovařenější klišé a nudu. Trojice přátel na dovolené odhaluje své charaktery a záměry do budoucna, do toho trochu adrenalinově sportují a potkají pár holek. Ano, i cesta může být cíl, ale tohoto závodu se už opakovaně nezúčastním. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

PŘEKVAPENOST! A to naprostá. Čekal jsem nějakou bollywoodskou béčkovou roadmovie, ale pro mne se z toho vyklubala ta nejlepší road movie, co jsem viděl. Takto nějak bych si představoval pánskou jízdu, případně rozlučku se svobodou. Krásné ženy, krásná auta, krásné prostředí. Občas nějaká ta romantika, občas nějaké vtipné scénky (záchodky, ulička ve Španělsku, bar). I když film měl 2 a půl hodiny, vůbec mi to nevadilo a vydržel bych klidně ještě další dvě. Dokonce ani ty hudební muzikálové vsuvky (kterými jsou Indové známí) mi tam vůbec nevadily. Vše doplněno perfektním soundtrackem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekde úplne inde ako väčšina Bollywoodskej produkcie a zároveň je to film nesúci v sebe všetko to, čo na nej zbožňujem. Roshan vo fantastickej forme a rovnako aj hudba, perfektne napísaný scenár a podmanivá hudba. To, že je film zasadený do Španielska bol výborný ťah a pri pozeraní som mal niekoľko krát zbaliť si to najpotrebnejšie a ísť si sadnúť do nejakej milej krčmičky na španielské červené vinko. Ani jedno negatívne slovo. Takto by sa mali robiť filmy a takto by v človeku mali pekne doznievať. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Já teda vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Patetické to je až hanba, zvlášť ve chvílích zamyšlení hlavních hrdinů při jejich rádoby adrenalinových zážitcích, nemluvě o rajčatové bitvě, kterou jsem měla chuť přetočit dopředu. Film by mohl být o poznání kratší, kdyby tam totiž tyhle zkrášlovací ptákoviny nebyly, a domnívám se, že by nebyl o moc horší, spíše by mu to bodlo. To, že je z Indie a scénář má tendence inklinovat k americkým podobám vcelku obstojně, ho v mých očích trochu zvedá, poněvadž jako pokus to vyšlo. Stejně tak se mi o Hrithiku Roshanovi bude asi zdát, páč to je opravdu kočičák. Jinak si to ale budu muset rozmyslet. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Pro natáčení rajčatové bitvy La Tomatina muselo být letecky dopraveno téměř 16 tun rajčat z Portugalska. (Raztubyl)
  • V písni „Señorita“ jsou namísto obvyklého využití profesionálních zpěváků slyšet hlasy všech tří hlavních protagonistů. Režisér jim namluvil, že jde jen o zkoušku. Protože však zněl výsledek dobře, byl ve filmu použit. Pro Abhaye Deola je to navíc poprvé, co ve filmu sám zpíval. (Raztubyl)
  • Natáčení hudební scény Señorita probíhalo v noci v městečku Alajár a jeho obyvatelé byli předem varováni, že bude hlučné. Třetí noc natáčení přišli někteří obyvatelé včetně starosty na plac v kostýmech a pokračovali se štábem v natáčení. (Raztubyl)

Reklama

Reklama