Reklama

Reklama

Život je jen jeden

(festivalový název)
  • Indie Zindagi Na Milegi Dobara (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený bollywoodský road movie o tom, jak jedna zdánlivě obyčejná dovolená může změnit životy třem mužům. Kabir, Imraan a Arjun jsou staří přátelé. Kdysi si na vysoké škole slíbili, že vyrazí do Španělska. Vztah Imraana a Arjuna však rozbila jedna dívka a na plánovanou cestu nedošlo. Po několika letech se má Kabir ženit. Do svatby zbývá několik měsíců a tři kamarádi mají poslední šanci splnit si dávný sen. Jejich třítýdenní výlet jim přinese notnou dávku adrenalinu a krásné ženy, ale i pochybnosti a poznání. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová komedie. Nejprve jsem se trochu bála... 2 a půl hodiny? To asi umřu nudou, ale opak byl pravdou... Parta tří Indů si zajede na tři týdny do Španělska, kde si každý pro ostatní připraví nějaký adrenalinový sport. Po cestě se přiadají další lidi, nějaká ta romatika, drama, napětí... k tomu fajn hudba, slunné počasí, krásné záběry krajiny z pohybujícího se vozu.... luxus.. dostala jsem úplně náladu někam vyjet pryč z ČR na výlet, dobrodružství, klidně i road trip. A indický flm nezklamal a na konci byl "bollywoodský taneček" i když tentokrát normální bych ještě řekla. Takže já dávám krásných 5*. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nečítal som csfd komentáre, takže neviem s istotou povedať, ale som jediný, komu Hrithik Roshan strašne moc pripomína Bradleyho Coopera (špeciálne vidím aj spojitosť medzi Hangooverom a Život je len jeden)? Dokonca aj vekovo sú si podobní (40/41)! Film sám o sebe považujem za oslavu života, priateľstva a zamyslením sa nad niektorými aspektami ľudského chovania. Arjun, Imran, Kabit, tí všetci si so sebou nesú určité bremeno, s ktorým sa postupom času snažia vyrovnať. No nemyslite si, že by sa jednalo o snímok pochmúrneho typu, práve naopak, môžete očakávať oddychovú a veľmi príjemne odsýpajúcu, netradične natočenú komédiu. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Překvapivě až hodně západní road movie nebo romantická komedie. Indické to zprvu není vůbec a na nějaké větší taneční číslo nebo hudební vložku čekáme poměrně hodně dlouho. Tvůrci se tady hodně vzhlídli v Hollywoodu, a tak je to i pro nás bez problémů zkousnutelné. Tři hlavní charaktery jsou poměrně sympatické a španělské reálie dokreslují ten příjemný road movie feeling. Bohužel je to průhledné, bez nějakého zvratu a finále zas až tolik nepohladí. V mých očích je to hodně průměrné, ale čas to zkrátí poměrně příjemně. Bohužel jenom pokud potřebujete zkrátit velkou část svého času, protože Život je jen jeden má prakticky tři hodiny, což je na romantickou road movie hodně vražedná kombinace. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Druhý krok (který jsem zaregistrovala) Hrithika Roshana artovým směrem. Dobré to bylo. Určitě jsem to neviděla naposled. Velká spousta vtipů nebyla otitulkovaná, takže se těším na DVD. Závěrečná píseň. Jen nevěřím tomu, že by někoho vzali do potápěčského kurzu, aniž by uměl plavat. V ČR by to rozhodně neprošlo. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Mainstreamový bollywoodský film, který svým divákům říká, aby hodili za hlavou izzat stejně jako požadavky rodičů, prarodičů a armády tetiček do padesátého kolena a místo toho se snažili užít si naplno život podle vlastních představ? Není tohleto náhodou větší revoluce, než když se v Love, Sex Aur Dhokha objevil jeden holý zadek?_____________ P.S: Film zafungoval i napodruhé na Festivalu bollywoodského filmu a ač jsem jej tam sledoval ve stavu extrémní únavy, ani jednou jsem u něj nezívl, ba ani oko nepřivřel. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V písni „Señorita“ jsou namísto obvyklého využití profesionálních zpěváků slyšet hlasy všech tří hlavních protagonistů. Režisér jim namluvil, že jde jen o zkoušku. Protože však zněl výsledek dobře, byl ve filmu použit. Pro Abhaye Deola je to navíc poprvé, co ve filmu sám zpíval. (Raztubyl)
  • Natáčení hudební scény Señorita probíhalo v noci v městečku Alajár a jeho obyvatelé byli předem varováni, že bude hlučné. Třetí noc natáčení přišli někteří obyvatelé včetně starosty na plac v kostýmech a pokračovali se štábem v natáčení. (Raztubyl)
  • Pro natáčení rajčatové bitvy La Tomatina muselo být letecky dopraveno téměř 16 tun rajčat z Portugalska. (Raztubyl)

Reklama

Reklama