Reklama

Reklama

Život je jen jeden

(festivalový název)
  • Indie Zindagi Na Milegi Dobara (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený bollywoodský road movie o tom, jak jedna zdánlivě obyčejná dovolená může změnit životy třem mužům. Kabir, Imraan a Arjun jsou staří přátelé. Kdysi si na vysoké škole slíbili, že vyrazí do Španělska. Vztah Imraana a Arjuna však rozbila jedna dívka a na plánovanou cestu nedošlo. Po několika letech se má Kabir ženit. Do svatby zbývá několik měsíců a tři kamarádi mají poslední šanci splnit si dávný sen. Jejich třítýdenní výlet jim přinese notnou dávku adrenalinu a krásné ženy, ale i pochybnosti a poznání. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová komedie. Nejprve jsem se trochu bála... 2 a půl hodiny? To asi umřu nudou, ale opak byl pravdou... Parta tří Indů si zajede na tři týdny do Španělska, kde si každý pro ostatní připraví nějaký adrenalinový sport. Po cestě se přiadají další lidi, nějaká ta romatika, drama, napětí... k tomu fajn hudba, slunné počasí, krásné záběry krajiny z pohybujícího se vozu.... luxus.. dostala jsem úplně náladu někam vyjet pryč z ČR na výlet, dobrodružství, klidně i road trip. A indický flm nezklamal a na konci byl "bollywoodský taneček" i když tentokrát normální bych ještě řekla. Takže já dávám krásných 5*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Romanticko komediální drama v road movie hávu po Španělsku. Chápejte, Indové, z nichž část žije v Londýně cestují po Španělsku. A potkávají Indy. Tedy Indky. Tradičně po indicku schopně namíchané a promísené a prošpikované písněmi a tanci. Z počátku to dokonce vypadá na příjemnější, sympatičtější a ne tak křečovitou verzi Pařby v Las Vegas. K filmu jsem se dostal kvůli Kalki Koechlin. Ta zde má sice vedlejší a ještě dost nepříjemně nesympatickou roli, ale když se usměje, člověk zapomene i o čem ten film je. Protože to najednou je bezpředmětné. ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Druhý krok (který jsem zaregistrovala) Hrithika Roshana artovým směrem. Dobré to bylo. Určitě jsem to neviděla naposled. Velká spousta vtipů nebyla otitulkovaná, takže se těším na DVD. Závěrečná píseň. Jen nevěřím tomu, že by někoho vzali do potápěčského kurzu, aniž by uměl plavat. V ČR by to rozhodně neprošlo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Road movie je často dosť náročný žáner a je naozaj ťažké vytvoriť pôsobivý a plnohodnotný koncept, ktorý bude epický, dobrodružný a obsiahly zároveň. Tento indický film to však z veľkej časti spĺňal, a celé to španielske prostredie bolo v tomto prípade naozaj príjemné a malo to svoje potrebné čaro. Trojica hlavných postáv mi spočiatku išla svojim správaním na nervy, ale potom sa našťastie trochu uvedomili, aj keď občas mali stále svoje slabé chvíľky. Najviac sa mi však páčilo, že každý z týchto troch mužov prežíval vo svojom vnútri akýsi problém a práve počas tejto cesty vďaka prítomnosti priateľov našli nejaké východisko. Celkovo teda fajn, hoci k 5* tomu predsa len niečo chýbalo. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

PŘEKVAPENOST! A to naprostá. Čekal jsem nějakou bollywoodskou béčkovou roadmovie, ale pro mne se z toho vyklubala ta nejlepší road movie, co jsem viděl. Takto nějak bych si představoval pánskou jízdu, případně rozlučku se svobodou. Krásné ženy, krásná auta, krásné prostředí. Občas nějaká ta romantika, občas nějaké vtipné scénky (záchodky, ulička ve Španělsku, bar). I když film měl 2 a půl hodiny, vůbec mi to nevadilo a vydržel bych klidně ještě další dvě. Dokonce ani ty hudební muzikálové vsuvky (kterými jsou Indové známí) mi tam vůbec nevadily. Vše doplněno perfektním soundtrackem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení hudební scény Señorita probíhalo v noci v městečku Alajár a jeho obyvatelé byli předem varováni, že bude hlučné. Třetí noc natáčení přišli někteří obyvatelé včetně starosty na plac v kostýmech a pokračovali se štábem v natáčení. (Raztubyl)
  • Pro natáčení rajčatové bitvy La Tomatina muselo být letecky dopraveno téměř 16 tun rajčat z Portugalska. (Raztubyl)
  • V písni „Señorita“ jsou namísto obvyklého využití profesionálních zpěváků slyšet hlasy všech tří hlavních protagonistů. Režisér jim namluvil, že jde jen o zkoušku. Protože však zněl výsledek dobře, byl ve filmu použit. Pro Abhaye Deola je to navíc poprvé, co ve filmu sám zpíval. (Raztubyl)

Reklama

Reklama