Reklama

Reklama

Cesta na tajuplný ostrov 2

  • USA Journey 2: The Mysterious Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sean je nejmladším potomkem rodu Andersonů, který žije poklidným životem s matkou a jejím přítelem Hankem. Brzy se však dostane do problémů se zákonem, když se vloupá do radiostanice, aby zachytil zprávu od svého dědečka. S pomocí Hanka ji rozluští a zjistí z ní, že tajuplný ostrov existuje. Hank sestaví pomocí několika knih mapu se souřadnicemi neznámého ostrova v Pacifiku a oba se vydají na cestu. Když se snaží pronajmout loď, nepodaří se jim najít nikoho, kdo by jim za vysokou odměnu vyšel vstříc. Štěstí se na Seana s Hankem usměje až s příchodem pilota vrtulníku Gabata a jeho dcery Kailani, kteří jsou ochotní oba dobrodruhy přepravit na určené souřadnice. Cestou je ale smete hurikán a oni se probudí na pláži neznámého ostrova se skalním průchodem do vnitrozemí. Pochopí, že se dostali na tajuplný ostrov. (TV Nova)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

tohle je vůbec nejhorší film s Dwaynem Johnsonem alias The Rockem. Ten už tohle nedokáže fakt zachránit! 

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ehmmm...! Tento film mi pripadá, ako keby nejaký bláznivý kuchár zmiešal všetky veci čo ma rád do jedného maglajzu v presvedčení, že keď sú všetky jeho obľúbené veci samostatne tak úžasné dokopy musia byť priam Božské. A... nezdarilo sa! Všetko by bolo fajn, ale načo urobiť z ruín mesta práve Atlantídu? Načo tam pchať obrie včely a pavúky? A do toho všetkého ešte natlačiť Kapitána Nema s Nautilom? Dať to preč mohla z toho byť zaujímavá rozprávka s umelými efektami pre deti do 10 rokov. Takto je to iba nechutný maglajz, na ktorý sa ťažko pozerá, nie to ešte počúva a chápe... odpad!

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Bezva obsazení i příběh, mě se to líbilo. Jednička je ale jednička

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Limetka14

Limetka14 (hodnocení, recenze)

Mě přišlo vtipný, že mu ten iPhone nebo co to bylo přžil tornádo, nějakou dobu pod vodou a útok buhví jakejch zvířat... a jako dobrá oddychovačka to ušlo...

GAVARILO

GAVARILO (hodnocení, recenze)

Více jak ***  hvězdy ani náhodou, bohužel. Mohl to být trhák ale pan režisér byl asi moc naivní. Ty *** jen za efekty a nápad.. 

TinoArts

TinoArts (hodnocení, recenze)

Čakal som od toho presne to čo od jednotky. Poriadnu zábavku na večer. A bol som spokojný. Takýto žáner mám rád, a teším sa na trojku, Zo Zeme na Mesiac. :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

docela slušná 3D vizuálně dobrodružná odreagovačka... fajn pokračování... 4*

Damarus

Damarus (hodnocení, recenze)

už dlouho na tohle čekám!!!!!!!!!!!!!!!Sám jsem přemýšlel kdo by se do role Loba hodil,Dwayne mě nenapadl,ale proč ne?Panebože zrežírujte někdo Loba!!!!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

Fakt dobrý. A v kině ve 3D dost dobrej zážitek. Dávám 4*.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Jack Sparrow: Tak to jsou velmi potěšijící zprávy.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale já se na tento film těším, doufám v další pohodovou oddechovku kde všechno dobře skončí :)

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

Ja som na tom bol včera v kine a nie som sklamaný. Naopak, je to podľa mňa lepšie než jednička. Efekty sú viac prepracované a dialógy tiež, len keby sa už konečne tí režiséri vykašľali na to straré otrepané klišé.... inak celkom fajn.

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

Pod: podle mě je to tím, že film cílí na skupinu diváků (a tím nemyslím jenom věkově), kteří zde prostě profil nemají a ani o nějakém csfd neví.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

slipknotfan: Lidem se na to do kina asi moc chodit nechce. U mě byl sál skoro prázdný - možná že to bylo tím, že sem na to šel v 21:20. Ale stejně - taky mě překvapil ten nízký počet.

slipknotfan

slipknotfan (hodnocení, recenze)

Pod: Já jsem byl ve stejný den....hodnotil jsem 42.Jak je ale možné,že 6.den vysílání je tu jen 111 hodnocení?

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Ale zdá se, že hodnocení jde čím dál tím víc nahoru. Když jsem byl na tom v kině, hned druhý den po premiéře, tak tu bylo 60 procent.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

slipknotfan: Taky nechápu proč si to zbytečně stěžujou a nedají Cesta 2: Tajuplný Ostrov - jako v originále. V souvisejících by alespoň měli přehodit ty jiné verze do podobných. pak je v tom akorát zmatek.

slipknotfan

slipknotfan (hodnocení, recenze)

Pod: No nám normálním lidem by to stačilo,ale oni zase vymyslí takovej název.....VŽDYŤ SI SPOUSTA LIDÍ ŘEKNE,ŽE NEVIDĚLI JEDNIČKU(jako Cesta na Tajuplný ostrov)KTERÁ NIKDY NEVZNIKLA.....POLOVINĚ LIDÍ NEDIJDE,ŽE JE TO POKRAČOVÁNÍ Journey to the Center of the Earth.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Ilhanslipknotfan: Bohatě by stačilo prostě jen Tajuplný Ostrov. 

Ilhan

Ilhan (hodnocení, recenze)

Přesně tak. Je až neuvěřitelné, jak tupně někdo dokáže překládat a nezjistit si žádná fakta. Warneři, opravdoví profesionálové.

slipknotfan

slipknotfan (hodnocení, recenze)

Přesně tak.Ten název vypadá,jako by tohle bylo pokračovani filmu Cesta na Tajuplný ostrov....

Ilhan

Ilhan (hodnocení, recenze)

Koukám, že tady si distributoři s tím názvem zase pěkně nadělali do držky. To je hrůza.

Honza95

Honza95 (hodnocení, recenze)

Pod: Já ten krátký filmeček miluju, jel později autobus, takže kdyby to nedávali, tak jsem neviděl začátek filmu :D

Související novinky

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

28.01.2013

A pomůže mu Dwayne „The Rock“ Johnson. Když má něco úspěch, zákonitě se vyrojí plagiáty. Méďa není výjimkou. Ale tenhle projekt, jehož hrdinou bude opět digitálně animovaný a mluvící plyšový medvídek… (více)

Dwayne „Lobo“ Johnson?

Dwayne „Lobo“ Johnson?

18.07.2012

Antihrdina Lobo nepatří do první komiksové ligy. Nebaví ho zachraňovat svět a předvádět se v pestrobarevných kostýmech. K jeho zjevu patří metalové pomalování, řetězy, lebky, démonické oči a tlusté… (více)

Reklama

Reklama