Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Sám mám priateľov s deťmi a nikdy som sa na to nepozeral a nekalkuloval o tom ako dvojica Jason a Julie, jednoducho raz príde čas, keď človek musí zobrať zodpovednosť do vlastných rúk a popasovať sa s tým. V dnešnom modernom a slobodnom svete sa stávajú aj také dobrodružstvá aké si dohodol a prežil spomenutý pár, ktoré miestami pôsobilo vtipne a samozrejme aj romanticky. Rôzne úvahy a komentáre na adresu mať dieťa v ich prípade pripadali ako návod či výstraha pre budúcich rodičov, aby si zvážili plusy a mínusy, ktoré prídu pri narodení dieťaťa. Príbeh dostal trocha predĺženú minutáž a v niektorých momentoch zas naopak príliš zrýchlenú dejovú podstatu, čo mi nevyhovovalo. Potešila ma prítomnosť Megan Fox škoda, že len v malej vedľajšej úlohe a voľnosť nevkusných vyjadrení pri ponuke na sex a podobne. Celé to pôsobilo ako zamrznuté maslo z chladničky na ktoré treba dlhšie čakať, kým zmäkne a potom si ho ideálne natriete a pochutnáte si na ňom. Za priemernú komédiu s vysokým romantickým nasadením dávam 50%. ()

yangzhening 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení je dáno asi tím, že rodinná tématika je odsouzena k B vždycky předem. Tohle je takový rodinný Sex ve městě, jenže ryze výchovného charakteru. Všechno samozřejmě dobře končí a tak se žádné překvapení nekoná. Na druhou stranu komedie má limity vždycky, a já si myslím, že v rámci žánru se o lehce nadprůměrnou podívanou jedná. Dal bych dvě a půl hvězdičky, ale to nejde... ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Zajímavé co ještě ty lidi nedokážou vymyslet. Dva kamarádi se domluví se spolu budou mít dítě. Ovšem to je vše. Bez závazků. Bez vztahu. Pouze dítě. Půjde to? Skončí nakonec spolu? Téma celkem ujde, ovšem provedení je horší. Film mě po půlce nudil a finále bylo mdlé. Další kaňkou na kráse byly hádky ostatních párů. Byli trapné a přišli mi zbytečné. Celkem bych film ohodnotil jako horší průměr. Celkově 40% ()

stratocasta 

všechny recenze uživatele

Nebuďme na Jenny zase tak zlí. Papalášové nám na pár měsíců zatrhli Mad Meny a z něčeho se přece jenom musí žít, tak proč nezavolat pár kamarádům, ti zavolají své kamarádce, ta zavolá kamarádovi a za jedno odpoledne je to sfouknuté. Ještě když k tomu mají družička Parruková a Jon Šunkka (verbal mě zabije) zakázáno mluvit. Reklamní propagace však byla samozřejmě provedena skvěle (čím to?) a já se nechal na tuhle romantickou oddychovou komedii s hvězdným obsazením nalákat. *kaching* A co to přeci jde, no ne? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako mistr partnerského kompromisu, který se většinu času vychytrale schovává pod pantoflem, vím naprosto přesně, že vztah s putovním dítětem nefunguje. Ani s tím plánovaným a v tomto případě mi připadalo, že ta zápletka je příliš umělá. Všechny rodiny jsou ještě k tomu vystresované a celkově sledování tohoto snímku vyvolává pochopení pro sníženou porodnost. Přesto jsem zastáncem manželství, ale je to pouze pro silné osobnosti, které mají smysl pro dobrodružství, nervy z ocele a umí se mistrně vyhýbat předmětům, které obvykle nelétají. A jestli tento blábol jako obvykle čte Megan Fox, tak jsem povinen jí sdělit, že každé druhé úterý v měsíci mám kolem poledne skoro dvě minuty volno, takže kdyby měla zájem, tak jí ukážu pět nejrychlejších výstřiků na světě. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)
  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama