Reklama

Reklama

VOD (1)

Chlapec z Brooklynu se stane svědkem brutální vraždy své matky a čím je starší, tím je posedlejší nalezením vraha. Přes den je tichým premiantem ve škole, v noci samozvaným hrdinou. Jenže, co to vlastně znamená být skutečný hrdina? Sean Donovan byl jen školák, když se jeho rodina stala obětí přepadení, které ho připravilo o matku a z jeho otce učinilo trosku. O mnoho let později si na hrůznou událost sedmnáctiletý Sean stále pamatuje a nehodlá se s ní smiřovat. Pravidelně navštěvuje místní oddělení policie a prohlíží fotky zločinců v naději, že najde tvář muže, který vzal jeho matce život. Zatímco jeho otec propadá alkoholismu, tráví Sean noci obcházením těch nejtemnějších zákoutí města a plánuje pomstu. Když se Sean málem stane obětí drogového dealera, poslechne premiant své pudové instinkty a konečně ze sebe vypustí vztek, který se v něm už od dětství hromadil. Detektiv Teresa Ames z oddělení vražd se dozvídá o řádění a chce tomu učinit přítrž. Je možné, že ten tichý mladík, kterého vídá přes den, je onen samozvaný bojovník, kterého se snaží dostat v noci? (HBO Europe)

(více)

Recenze (75)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že jsem čekala víc, přesto jsem dala tři hvězdy s domněním, že Boy Wonder by se bez problému mohl vytáhnout mnohem výš. Žádné bojové umění, žádný super rváč a nebojácný hrdina. Obyčejný kluk, který jen chce spravedlnost. Spravedlnost pro sebe, a přitom bezmálá pomáhá těm, kteří jsou v dané situaci na tom (ne) správném místě. Jsem nadšená s hlavní role a bezútěšného prostředí. A poita filmu, ta byla odzbrojující. Co snižuje kvalitu filmu, je jeho zpracování, trochu má tendeci nudit. 65% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Povrchní pokus o psychologický thriller střižený sem tam nějakou špatně a mizerně natočenou akční scénou, s pohlednou policajtkou, která by ale měla vrátit diplom, jak je blbá. A mlaďoch je nakonec za největšího génia. divný film, odtažitý a nevstřícný, se spoustou zbytečných scén a podivnou narací. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENHLE CHLAP MI ZACHRÁNIL ŽIVOT. SESLAL HO BŮH, ABY MĚ ZACHRÁNIL. CHÁPETE, DÍKY NĚMU MÁM DRUHOU ŠANCI. NEBUDU VÁM POMÁHAT V JEHO ZATČENÍ“..... /// Jmenuje se Sean Donovan, testy ve škole dělá na 100 bodů (prostě to není žádnej trotl), z nudy si čte v chemii (z nudy jo?) a je kapku divnej. Možná za to může jeho matka, jejíž hlava mu explodovala před vočima, možná zážitky s fotrem....možná... tož to je fuk...protože, ještě jednu jednu radost Sean má... (neřeknu vole...). Škoda, že to nevzali za jednoduchou strunu. Aby i takovej nevzdělanec, jako já, od začátku zíral na konstruktivní děj s dokonalou zápletkou a nemusel se brodit v tý šlichtě okolo. Samozřejmě, že mě sere, když poldové pátraj po vrahovi zmrdů, (místo aby je (samozřejmě že ty zmrdy) zavírali) – i když maj proporce latinoameričanky. ŘÍKÁ SE TOMU SPRAVEDLIVÝ PROCES! Škoda, že neprodaj líp to shnilý z života Seana Donovana. Ten příběh má v sobě sílu (stejně jako Sean) a přes všechny ,,krkolomnosti“ se mi líbil. Ale 2x to nedám! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Defendor byl blázen, Nakopaná prdel haluzák, Pavouk byl vymyšlenej a já furt hledám opravdovýho hrdinu! 2.) Zjistím, proč bych měl občas vyměnit bouchačku. 3.) Thx za titule ,,U-bozacek“ a ,,Jaryn (borec) Lešek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som si chcel pozrieť film v ktorom nehrá niekto zo známych hercov a predovšetkým mi išlo o to aby som si pozrel klasickú americkú oddychovku. Môžem s kľludným svedomím napísať že film je viac než nejaký ten priemer. Na film sa dalo pozerať už len kvôli krásnej herečke ktorá hrala jednu z hlavných úloh (Zulay Henao) . Zo začiatku sa mi hlavná postava Russoa nepozdávala a neprišiel mi vhodný na túto rolu ,ale na konci filmu som bol rád že vo filme hral. Koniec bol prekvapivý a nečakal by som že skončí tak neočakávane ,ale aspoň sa film stal o niečo zaujímavejším. Filmu dávam 70%. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sean neměl rozhodně jednoduchý život. Mládí a s tím spojená traumata začal kompenzovat o něco později ne zrovna tím nejlepším způsobem. Ale co já vím o tom, co a kde se to v člověku blokne při takových situacích, která prožil jako malý kluk. Film, který si na nic nehraje, ale podává ho syrově a diváku suď sám. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama