Reklama

Reklama

VOD (1)

Chlapec z Brooklynu se stane svědkem brutální vraždy své matky a čím je starší, tím je posedlejší nalezením vraha. Přes den je tichým premiantem ve škole, v noci samozvaným hrdinou. Jenže, co to vlastně znamená být skutečný hrdina? Sean Donovan byl jen školák, když se jeho rodina stala obětí přepadení, které ho připravilo o matku a z jeho otce učinilo trosku. O mnoho let později si na hrůznou událost sedmnáctiletý Sean stále pamatuje a nehodlá se s ní smiřovat. Pravidelně navštěvuje místní oddělení policie a prohlíží fotky zločinců v naději, že najde tvář muže, který vzal jeho matce život. Zatímco jeho otec propadá alkoholismu, tráví Sean noci obcházením těch nejtemnějších zákoutí města a plánuje pomstu. Když se Sean málem stane obětí drogového dealera, poslechne premiant své pudové instinkty a konečně ze sebe vypustí vztek, který se v něm už od dětství hromadil. Detektiv Teresa Ames z oddělení vražd se dozvídá o řádění a chce tomu učinit přítrž. Je možné, že ten tichý mladík, kterého vídá přes den, je onen samozvaný bojovník, kterého se snaží dostat v noci? (HBO Europe)

(více)

Recenze (75)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film. Zajímavý svým obsahem i podáním. Na nic není kladený přehnaný důraz. Ke konci se vše vyjasní a je to. Prostě příběh, který vás nevtáhne sice naplno do děje, ale udrží si vás, abyste viděli, jak to dopadne. Jen občas natvrdlá ale krásná Kolumbijka ten dojem trochu kazí. Nebo jsem jen namlsán Lutherama a podobnýma expertama. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Silný film jako Prase!! Super Jízda, sice né akční, ale inteligentní! Film mně osobně přišel strašně zajímavý, poutavý, napínavý a emocialně zdařilý! Ponořil jsem se do děje a celý jsem ho sežral! Hlavní Hrdina tedy zahrál fakt super Herecký Výkon.. v jeho věku s jeho váhou skočit po 100 kilovém pasákovi s basseballkou, jen aby ochránil cizí děvče.. To byl hodně silnéj Moment !! A samozřejmě vítečnéj nepředvídatelný KONEC! 8/10 ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem očekával. Silný zážitek, dobrý příběh a perfektní rozuzlení včetně promyšleného závěru. Tenhle film určitě neurazí, nuda nehrozí a po psychologické stránce bravurní. Nevím, co bych vytknul. Film nabízí i pár povedených akčních okamžiků. Já jsem nadmíru spokojen a času, kterého jsem u Hrdiny ulice proseděl, vůbec nelituji. Výběr hlavního protagonisty si myslím též vyšel na jedničku. Jeho výraz v obličeji mi přišel dost autentický na někoho, kdo plánuje pomstu. 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousek se zvláštní atmosférou, která příjemně zve na další minuty. Ty nabídnou letitý boj dospívajícího Seana s minulostí, která mu vzala matku. A vlastně i otce. Tichý mladík uhýbající pohledem chce znát pravdu, aby mohl v závěru ulevit svému svědomí. Nepotřebuje modro červený kostým, aby si po nocích hrál na hrdinu. Škoda, že tuhle látku tvůrci lépe neprodali. Roztočili solidní ruletu, ve které pošahaný hošan (který si jen tak mimochodem čte chemii, bifluje čínštinu a buší do boxovacího pytle) s teleskopickým obuškem nebo boxerem na obou rukách řeže vypatlané násilníky a ještě mu solidně hučí v hlavě. Právě psychologická rovina je ne vždy úplně vyrovnaná, roli otce vytušíme velmi brzy, samotný závěr ale musí překvapit všechny. Herecky v pohodě, výsledný dojem velmi kladný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po všech těch oskarových filmech jsem si chtěl odpočinout u nějakého klasičtějšího amerického dramatu. Námět je super, herci fajn, zpracování už slabší. Jako výsledek dobrý, znovu bych do toho sice nešel, ale burcovalo to, i psychologicky, vcelku slušně a tak to ve výsledku nebyly špatně promarněný minuty mýho života. Pojem akční je ale trošku mimo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama