Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Zabiak odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu nechápu. :-( Redaktoři jsou uplně naprd a jenom kopírují své britské originály, žádná inovace. Licencování u takovýchto pořadů prostě nefunguje. Top Gear není o autech, ale o Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May. Je to jako, kdyby chtěli licencovat vystoupení Madony a místo ní by tam zpívala zpěvačka z laciného baru. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()

Reklama

HonzaZ84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Já rád říkávám: Když už si to má člověk posrat - tak po svym. Naprosto trapná kopie bez vlastního nápadu. Nejenomže kopírujou schéma, rádobystejný moderátorský trio který tady ale působí víc než trapně narozdíl od sehranýho a přirozeně vyváženýho originálu, celebrita v autě za rozumnou cenu, "jedinečný" Stig apod... ale oni dokonce kopírujou i jednotlivý náměty konkrétních dílů - a to už je moc. Jedna z nejhorších věcí co sem kdy měl možnost vidět. odpad! ()

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Tento spin-off slavného britského motoristického pořadu je určen hlavně pro publikum v USA, proto mi jako evropanovi připadá tak hrozný. Prvním problém je, že všechna americká auta jsou stejná takže nechápu co chtějí porovnávat, za druhé nikdo ze tří účinkujících není sympaťák natož aby byl vtipný a za třetí a to je největší problém, neumí si, jako Jeremy, utahovat sami ze sebe. Ve druhé sérii si došlo k určitému zlepšení, ale i tak je na míle vzdálen originálu. Nápady nejsou úplně špatné, ale jaksi nedotažené do konce. Nestačí jenom dovézt supersport a natřásat se kolem něj jak je super, to si můžu rovnou pustit auto-moto-revue. Stejně tak hosté, na chvilku někoho ukážou, udělá jednoduché kolečko v autě, položí mu dvě otázky a konec. Takto je to úplně zbytečné. Chlapci se ještě mají co učit. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama