Reklama

Reklama

Pangea – svět bez hranic

(festivalový název)
  • Maďarsko Pangea: The Neverending World
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Maďarsko, 2009, 8 min

Obsahy(1)

Malý Rexík se právě narodil své dinosauří mámě a hned se zatoulal. Vydává se na dobrodružnou a i trochu nebezpečnou výpravu. Netrvá dlouho a ztratí se v neznámém prostředí. Cesta zpět nebude tak jednoduchá. Naštěstí není Rexík ponechán svému osudu a pomoc už je na cestě. (Anifilm)

Recenze (15)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No fajn roztomilý T-rexík, ale jinak tak ty 2*, protože nic extra to nebylo a ty zvuky, co vydával byly strašné, i když vtipné. A animace se mi taky až tak moc nelíbila. Ale jako hezký roztomilý kraťas po obědě fajn. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Příjemný, i když nijak výjimečný dinosauří večerníček. Ale nevadilo by mi, kdyby to byl první díl příběhů o rostoucím tyrannosaurovi. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film další pádný důvod, proč se nepodívat na Jurský park. Takovýhle přelíbezný Rexík tam totiž určitě není a na co bych se tam pak dívala? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dětinský příběh o hledání, touze po létání, objevování...ale s nádhernou grafikou a báječnou přírodou! A za to stojí se na snímek podívat. Žádný bomba originální děj, ale relax a rexík. Ptakoještěři, průlet krajinou, kličkovaná mezi dinosaury a kdo s koho. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

4* napriek tomu, že som mala pocit, že zvuky, ktoré vydával malý Tyrannosaurus, vydával skôr dáky primát. Inak celkom pekná animácia, tie dinosaury sa naozaj vydarili. Mohlo to byť kľudne i dlhšie. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně roztomilé i přes ten šílený dabing malého rexe:) Závěr s mámou byl extrovní a já se vždycky nechám jednoduše dojmout . ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní krátkometrážní film, který bych si dokázal z fleku představit i jako celovečerňák. Rexík je boží.. "mama" :D ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Když je máma Tyranosaurus Rex ... Nadšení objevování světa je tak nakažlivé ... Zatím jen návnada - krátký trailer k budoucímu filmu o tyranii tyranů, dětské fantazii a solidaritě. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Fíha, tak takúto nesúrodosť som už dlho nevidel. Na jednej strane je tu pekná, príjemná animácia, nádherné prostredie a pekné zobrazenie sveta dinosaurov, na druhej strane otrasná hudba a zvuky, totálne nudný príbeh (bol tam vôbec nejaký?) a celé mi to prišlo ako nejaké nedokončené dielo. Akoby tam na konci ešte niečo chýbalo, veď predsa nikto z nás nemá rád, keď ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

První výlet malého masožravce dopadl dobře především po technické stránce, až na pár míst velmi slušná a zajímavá animace, během svého kochání jsem úplně zapomněla, že tu není děj. Vlastně jediná hrůza na celém kraťasu byly ty podivné zvuky, které zvířata vyluzovala. 62% ()

Reklama

Reklama