Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako obyčejná a docela milá romance s léty prověřeným námětem to funguje, vždyť ono si to ani na nic jiného nehraje, což je moc dobře. Hlavní dvojice se k sobě skvěle hodí, protože Felicity Jones má krásu a Ed Westwick zase charisma, vedlejší role taky nejsou žádný propadák a na Alpy se krásně dívá pořád, takže i když nejsem nijakej moc velkej fanda zimy, Holka s prknem docela potěšila. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Jistě, scénář je tak trochu volovina a celý je to značně neskutečný, ale na druhou stranu věřím v přirozenej talent a zázraky v tomhle filmu klidně sežeru, když přimhouřím oko (oči)... Ale hlavně to všechno vůbec, ale vůbec neřeším ;) Díky přítomnosti britského humoru je film perfektní jednohubka na nudné odpoledne :) Já se prostě přiměřeně pobavil a hlavně jsem se vůbec nenudil, takže pro mě v tomhle žánru a kategorii lepší průměr :) ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

SuLCiK 

všechny recenze uživatele

Roztomilá romantická komedie o tom, jak si chce “obyčejná“ dívka z Anglie, vydělat peníze tím, že jede do Alp obsluhovat zbohatlíky. Námět pěkný, scénář slušný, ale má velkou chybu a to, že i pětiletému dítěti je hned jasné jak film skončí, to na filmech opravdu nemám rád. Tamsin Egerton velice pěkně ztvárňuje postavu typické fiflenky. Film zachraňují úchvatné záběry Alpské přírody, slušné snowboardové kousky a skvělý výkon Billa Nighyho. Proto dávám 60%. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná o prostý předem daný scénář s několika klišé, se nemohu ubránit velkému nadšení. Pohodová, nesmírně svěží a enormně zábavná zimní podívaná s náznaky romantiky z luxusního horského střediska. Zimním radovánkám neholduji, ale tohle mě bavilo, a to moc. Sympatické postavy v čele s Felicity a vždy pohodovým Billem N., který má však strašně málo prostoru. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Vo filme sa predstavila profesionálna snowboardistka Tara Dakides. Prvýkrát sa začala angažovať v lete 2009 a cítila sa „extrémne polichotená a zároveň vystrašená“ z toho, že sa má reálne objaviť vo filme. (Arsenal83)
  • Prvý návrh scenára bol doručený na Štedrý večer 2007, pričom ďalších 123 verzií bolo vytvorených pred skončením natáčania. (Arsenal83)
  • Producentka Pippa Cross o výbere hlavnej herečky: „Pamätám si, ako do miestnosti vošla Felicity Jones, keď sme robili kasting, a režisér Phil Traill sa na mňa pozrel, zdvihol na mňa obočie a ja som povedala: ‚To je Kim.‘ Bolo to takto jednoduché." (Arsenal83)

Reklama

Reklama