Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

West a Cage se musí rovnat odpadu, jinak to asi prostě nejde. Při záplavě kasovních trháků a největší databázi nekompromisních kritiků cam ripů je toto očekávané dogma všech, kteří nejsou na první metě. Nicméně, i přes několik opravdových konin to je, řekněme ucházející. Cage hraje tak, jak Cage vždycky hrál, jen už neběhá tak rychle. Jde o průměr, který tady spoustu intelektuálu uráží již svou existencí. Tak bacha. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna zanrova jednohubka, ktoru drzi nad hladinou zabavy prekvapivo rezia. Akcne sceny su dobre natocene a film ma neskutocne rychle tempo, takze aj ocividne nezmysly v scenari sa daju odpoustit. Cage je prekvapivo silno utlmeny (trapny je snad len v jednej scene na zaciatku) az mi ho bolo skoro luto. Jedinym a podstatnym problemom tohto filmu je zaporak, ktory je neskutocne trapny a otravny. Ani na chvilu som neveril, ze by z neho mal ist strach. V scene, ked jedna postava povie, ze sa ho boji jeho dospely syn som vyprskol od smiechu. Napriek tomu sa jedna o zabavnu zanrovu jednohubku na jedno pozretie. 5/10. P.S.1: Kopa scen v tomto filme bola dost neoriginalnych a keby sa zmenilo par detailov, tak by sa to kludne mohlo volat: Fugitive 3: Stolen. :-). P.S.2: Som zvedavy ako dlho bude este Cage tocit filmy s rozpoctami kinofilmov, ked ich vobec neuvadzaju do sirokej kinodistribucie. Seagal, Van Damme a spol. mu uz drzia miesto vo svojej lige. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Á už je to tu zase, Nicolas Cage v hlavnej úlohe to musí byť zákonite sračka! Veľký omyl, od začiatku má film tempo, ktoré si udržiava počas celej stopáže, scenár nieje bohviečo, ale to že som sa ani minútu nenudil je veľké pozitívum. Zlodeji, vykrádanie banky, únos, naháňačky, prestrelky, čo by ste chceli ešte v akčnom thrilleri? Napr. The Expendables má deravý scenár, "nulové" herecké výkony, nudné pasáže a tento "akčňák" je samozrejme v červených číslach. Prečo? Lebo vidieť toľko akčných hviezd pokope bez štipky talentu niekomu úplne postačuje. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další podprůměrná Klecovina,ve které sice strýček Mikuláš vypadá celkem normálně a nehraje tak děsivě jako obvykle,ale aby to snad divákovi nechybělo je tu Josh Lucas jako hlavní záporák,který to plně vynahrazuje.V první půli ještě celkem solidní béčko,ale druhá půlka a hlavně konec celý snímek poslali do kopru.Cage už asi ne,ale Simon West by měl mít na víc.Expendables 2 jsou toho jasným důkazem...40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $304,318Tržby Celosvetovo $6,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinná záležitosť s niekoľkými slušnými akčnými momentkami ale ako celok to nedosiahne ani na žánroví priemer /45%/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama