Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

mzss1 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Co je na filmu špatně ? Nic zásadního nevidím. Hlavní záporák, jak tu někteří píšou je trapný, mě moc nevadil, sice opravdu nebyl moc působivý, ale to je fuk. Akce tu je, není nějak velkolepá, ale najde se tu a hlavně, film hraje na napětí, které je místy dost velké. Hudba od známého skladatele Marka Ishame je příjemná, ničím nepokažená. Film má celkem rychlý spád a i dobré hlášky celkově. A nyní zápory. Možná by neuškodil tak o 20 mil.USD větší rozpočet, více střílení a akce, soubojů a lehce lepší atmosféru o únosu. Obsazení herců mě bavilo. I herci, hrající policisty. Ikdyž vše bylo takové mírné a nic nepřekvapilo, ale já tu 4* s odř.ušima dávám. Celkově film hodnotím na dobrých 70% = **** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další Cageův neskutečně debilní film, jenž svými kvalitami až nebezpečně začíná připomínat téměř současné seagaloviny. Je až neuvěřitelné, jak si někdo myslí, že natočí napínavý a svižný film jen z faktu, že hlavní hrdina vlastně jen furt běhá jak idiot, i když nemusí. Alespoň, že Cage se herecky tentokrát docela krotí. I když pak by to na druhou stranu bylo aspoň nějak zábavné. ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je film celkem předvídatelný a nepřináší v podstatě nic nového, není to úplná hrůza. Cage je opět zloděj (60 sekund), jeho dcera je ... (Drive Angry), hádejte co, když si přečtete název, samozřejmě kvůli penězům. V celém filmu Cage pronásleduje FBI, s jejichž velitelem si nakonec bude rozumět (Lovci pokladů). Ale na zabití volného času, když není co dělat, proč ne? Lepší než nuda. 60% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Takže toto celé si vymyslel v base?" - „Nudil som sa!" Áno, ten námet bol sfilmovaný snáď tisíc krát, áno scenár má trhliny (alebo presnejšie povedané diery) a áno Nicolas Cage vyzerá pri hand-to-hand combatoch naozaj trápne. ALE páčilo sa mi ako si s týmto chabým materiálom (a rozpočtom 35 mega ;)) Simon West poradil. Vedel, že nemá cenu sa na niečo hrať, a tak nám naservíroval slušnú akčnú jazdu, pri ktorej razil heslo: "Keď nie logika, tak aspoň tempo!" A práve to veľmi oceňujem, pretože z toho cítiť také to old-schoolové razenie. Mať 12 rokov, tak tento film milujem. Trun da brain off! 55 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem před samotnou produkcí nevěřil vašemu hodnocení,tak musim přiznat,ač nerad,Westa mám totiž docela rád,že je to jen slabší průměr.Klišé,klišé,klišé.V rozumný míře mi klišé nevadí,ale tady to přetejká ven.Obsazení taky nic moc,hlavně Lucas hraje jak dement.Tomu filmu prostě chybí spousta věcí,trochu si vzpomínám na Westův film Na lince je vrah,to byla taky docela hloupost.Neva,snad to bude přístě lepší,50%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama