Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

nash. 

všechny recenze uživatele

Film na roztrhání. Zachraňování vztahu a malých fotbalistů totiž Butlerovi jde mnohem hůř než zachraňování prezidentů. Jedno klišé střídá druhé, příběh drhne a nedokáže vykřesat jedinou zajímavou scénu. Emoce jsou na nule a nikde na obzoru ani humor ani žádná sympatická postava. A ne George jsem nepřehlédl, ani on není sympatická postava. Navzdory tomu, že jsem romantickým komediím schopen mnohé odpustit, tentokrát palec dolů. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Odulý Gerard, kterému to ale jako obvykle seklo a sympatiemi hýřil na všechny strany. Milión hvězd a hvězdiček, až zrak přecházel - Uma, Jessica, Dennis, Catherine...to se málokdy vidí. No a to vše ve zcela průměrném romantickém filmu se sportovní tématikou (Američani si oblíbili evropský fotbal?). Tyhle filmy mám čas od času velmi, velmi ráda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)
  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)

Reklama

Reklama