Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

Tayen 

všechny recenze uživatele

Kladem filmu jsou solidní herci, kteří ale bohužel nemají moc co hrát. Chlap na roztrhání je neškodný film o nezodpovědném chlápkovi, který má dospět a najít si cestu k srdci svého syna. Milý ale až na herecké hvězdy v čele se sympatickým Butlerem ničím výjimečný snímek. Zařazení do žánru komedie moc nechápu, spíše než o komedii se jedná o vlídný rodinný snímek. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Scenaristicky těžce podprůměrná a předvídatelná věc, kterou tlačí ke snesitelnému průměru pouze našlapaný herecký ansámbl. Butler vládne, leč mnohdy ani jeho charisma nestačí, poněvadž vykastrované dialogy a nelogické chování postav nelze přebít šarmem či sebelepší řemeslnou prací. Hustota hollywoodských hvězd je zde doslova abnormální, avšak totéž lze říci o pozvolna dávkované tuposti, jež sice někdy ustoupí do pozadí, ale latentně je přítomna v každém slově a pohledu. Zbytečná romantická komedie dříve výborného režiséra, která vás sice neurazí, ale ani nezahřeje na duši (a tak možná na konci, ale zase je to trošku vykoupeno ťukáním si na čelo). Lhát si do kapsy však nehodlám, tudíž nebudu zazdívat, že jsem se - vědom si slabin snímku - celkem pobavil a hlavnímu páru fandil (synek je jedinou castingovou slabinou), ale mozek mi celou dobu říkal: "Slabé, slabé, slabé!" Některé věci nezměníš. 5/10! ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Odulý Gerard, kterému to ale jako obvykle seklo a sympatiemi hýřil na všechny strany. Milión hvězd a hvězdiček, až zrak přecházel - Uma, Jessica, Dennis, Catherine...to se málokdy vidí. No a to vše ve zcela průměrném romantickém filmu se sportovní tématikou (Američani si oblíbili evropský fotbal?). Tyhle filmy mám čas od času velmi, velmi ráda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prvý americký film, v ktorom hral väčšiu úlohu futbal (ten pravý) a hneď prepadák. Navyše ešte bohužiaľ zaslúžený, lebo dej ničím neprekvapí, má problémy s fungovaním na romantickej úrovni a športová už nefunguje vôbec. Vedľajšie postavy sa objavujú a miznú podľa želania scenáristov, ale film tradične zabíja hlavne hromadenie žánrových klišé (a to, že sa postavy chovajú ako idioti). Niekomu to stačí, mne nie, ani slušné obsadenie v tomto prípade nepomáha. 4/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama