Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Slabé tři. Začalo to slibně. Tak nějak po tom co jsem četl jsem si říkal ano, jsem připraven na průměrný thriller, který mě může maximálně mile překvapit. Nepřekvapil. Ničím. Jak jsem už řekl, začalo to slibně. Bana se mi jako psychopat střílející poldy zamlouval, nicméně v půlce jsem začal zjišťovat, že nám nemá moc co nabídnout a začal mi být malinko u prdele. Jeho sestra Liza a boxer Jay... WTF?! Na konci filmu láska po jedné noci, která skončí tak jak skončí? Závěrečná sváteční večeře je fajn, ale né natolik aby mi uvízla v paměti. Což je škoda. Už se mi k tomu ani nijak nechce nic dodávat. Takový lepší sobotní film na nově v sobotu večer. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Čakala som biedu, a možno práve preto som bola milo prekvapená. Páčilo sa mi, počnúc muzikou a končiac hereckými výkonmi. Aj napriek niektorým prepísknutým momentom sa človek nestihne nudiť. Obsadenie kvalitné, Bana hral naozaj výborne, Wilde mám rada a Hunnam, kvôli ktorému som si film pozrela, je ten správny ochranca a za poslednú bitku by som mu dala kľudne aj tú zlatú medailu. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Na Deadfall jsem byl hodně zvědavý. Od Ruzowitzkyho sem ještě nic neviděl, takže jsem pořádně nevěděl, co očekávat. Film je vcelku tvrdé eRko, které obsahuje víceméně vše, co by takový film měl mít. Hodně mě překvapilo, že vraždy nevypadaly, tak uměle, jak v jiných filmech. Eric Bana se mi taky nezdál, že by dokázal zahrát takový charakter, ale tady se ukázalo, že je vcelku všestranný herec. Kamera Shanea Hurlbuta je dost dobrá (člověka pěkně vtáhne do filmu, žádná roztřesenost při akci) a atmosféra je během filmu pěkně syrová. Celkově děj není vůbec špatný, ale některé věci (dialogy a chování postav) mi tam prostě nesedly. Časem se na to možná zase podívám, protože na jednu stranu to byl vcelku solidní atmosférický výplach. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Deň, kedy Eric Bana prišiel o prst. A nebola za tým jakuza ani prst zaseknutý v jacuzzi. Škoda len, že film na záver nebol tak chladnokrvný, ako by som si želal, lebo inak má film svoju atmosféru, napätie a správnu thrillerovú zábavu. Niektorým ale bude stačiť aj Olivia Wilde bez bustonoša. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)
  • Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě. (betyn)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno