Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

OK11 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že není žádnou nadsázkou, když Troopers ohodnotím 5 étoiles, poněvadž fandím takovým seriálům (doporučuji Journeyquest a The Guild) a i když se čas od času mohou určitými scénami jevit trapné, či nejapné, vězte, že ty světlé momenty dokonale postačí k rozesmání se na celé kolo. A pokud se scény, které způsobují ROFL v seriálu takového typu objevují, autoři splnili nejdůležitější (a zároveň jediné :)) vyžadované kritérium. Nedívejte se na to jako na umění, dívejte se na to jako na 2minutovou (tudíž časově nenáročnou) scénu, která, pokud vás přímo nerozesměje, tak vás aspoň donutí se usmát :) <- takhle ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mám rád svět Star-Wars a parodie na něj taktéž. Spoustu amatérských předělávek najdete na internetu a dokonce vznikly i minisérie věnované parodii kultu Hvězdných válek. Jistě snaží se je zesměšnit, ale to přece vůbec nevadí. Já myslím, že spolu s Robot Chicken Star-Wars jsou to jedny z nejlepších parodií. Dokonce Chicken předčí i ve vizuálu a mají povětšinou delší a nikterak nudící obsah. 2,5 minuty pobavení na učet SW za to rozhodně stojí... ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální seriál zasazený do „Hvězdy smrti“, ve které není o legraci nouze hlavně díky slabomyslným trooperům. Jak je už u College Humoru zvykem jednotlivé díly jsou ve formě poměrně krátkých skečů, které jsou ale mnohdy vtipnější než nějaký 20ti minutový sitcom. Nejlepší díly jsou s Dreadlordem. Hodnocení: 80/100. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No jo, Star Wars jsou skvělým terčem parodie, jak už nám ukázali v Robot Chicken. Troopers jsou parádní minimalistickou šaškárnou, která na maličkém prostoru vytváří úžasně vtipné situace. Nejvíc se mi líbila scénka s krabicí na stížnosti, kde si Darth Vader pěkně podá nezbedné Troopery, kterým se na Hvězdě smrti nelíbí. 90% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama