Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Bieseger 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se College Humor překonal a pokud kvalita bude stejná jako u dosud vydaných dílů, tak to má našlápnuto na nej mini-komediální seriál. Masky sice nejsou otrocky zkopírovány z hvězdných válek, ale to kvalitu nijak nesnižuje, naopak, tihle troopeři mi přirostli k srdci víc než celá galaktická klonová armáda. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Příjemná, krátkometrážní oddychovka. Neoficiální parodie na Star Wars. V hlavní úloze zde uvidíte 2 Dreadtroopery Larryho a Riche kteří mají dokonalou schopnost všechno zvorat. Dále pak galatickou princeznu. A hlavního "děsivého pána zla" Dreadlorda. Některé díly jsou sice drobet slabší. Ale ve většině případů jsem brečel smíchy. Zde je celý seriál s cz titulky http://www.videacesky.cz/serialy/troopers ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální počin z dílny College humor. Lepší parodii na Star Wars jsem ještě neviděl, oba troopeři jsou geniální nemehla a u toho se nemůžete nesmát. Je pravda, že humor asi nemusí sednout každému, ale není to nic černýho, je to takový příjemný, trochu přihlouplý. Tohle je povinnost pro fandy i nefandy. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Úžasné zpodobnění Star Wars, které je dokonalé i když na jeho tvorbu nebyly vynaloženy miliony dolarů, přesto pobaví. Jde o další dílko z dílny College Humor, která se zabývá vlastní výrobou krátkých seriálů a zábavných videí(Web Site Story,..), za což dostala mnohá ocenění. Epizody jsou ke shlédnutí přímo na jejich http://www.collegehumor.com/troopers nebo v českém překladu: http://www.videacesky.cz/serialy/troopers. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mám rád svět Star-Wars a parodie na něj taktéž. Spoustu amatérských předělávek najdete na internetu a dokonce vznikly i minisérie věnované parodii kultu Hvězdných válek. Jistě snaží se je zesměšnit, ale to přece vůbec nevadí. Já myslím, že spolu s Robot Chicken Star-Wars jsou to jedny z nejlepších parodií. Dokonce Chicken předčí i ve vizuálu a mají povětšinou delší a nikterak nudící obsah. 2,5 minuty pobavení na učet SW za to rozhodně stojí... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama