Reklama

Reklama

Dokud jsme mladí

  • USA While We're Young (více)
Trailer 3

VOD (1)

Mezigenerační komedie Noaha Baumbacha o stárnutí, ambicích a úspěchu, která je zároveň dojemným portrétem manželství zkoušeného přívalem mládí. (HBO Max)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (58)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch filmů, kdy se člověk v krizi středního věku začne chovat neadekvátně ke svému stáří tu už několik bylo a nemyslím si, že tenhle by byl něčím výjimečný. I tady se dvojice čtyřicátníků trošku zblázní a pod vlivem mladého páru se začne chovat odlišně od svých vrstevníků a i tadynakonec dotyční najdou svůj klid. Ta omáčka namíchaná z dokumentaristického prostředí mi nic moc neřekla, ale na druhou stranu mě ani nijak neurážela. Stiller s Naomi Watts zahráli solidně, bavila mě Amanda Seyfried a na milost jsem vzal i Adama Drivera připomínajícího mi až příliš Justina Longa, kterého nemám rád. Lehce snesitelný mírný nadprůměr. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NE, MĚLA SI PRAVDU, ON NENÍ ZLO. JE JEN MLADÝ…“ /// Když příběh srovnává „mezi generacema“, je to celkem prdel. (Bejt nudnej pár už taková prdel není, ale čeká to vás, mladý, taky!) Josh hledá ztracenou energii a říkám si, že tohle by jako mohlo bejt ze života, páč … prostě – čeká vás to taky. Bohužel pak to sklouzne někam jinam a přestává to bejt zábava. Joshovi zbyl z krize středního věku jen frajerskej klobouk a že bych jako jásal nad nějakejma myšlenkama – třeba, že není důležitý bejt mladej, ale nebejt lempl…, tak to je fakt terno, hodný dramatickýho herectví Bena Stillera. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Znám odpověď na tuhle otázku: Co se ze mě stane, když budu chodit na hodiny pro batolata? (debil? To taky…) 2.) Bojím se, že přijdou mladí... 3.) Thx za titule „honzavohralik“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zoberte si troch špičkových hercov, pridajte k tomu Drivera, odstráňte humor, hercom prikážte afekt a po zamiešaní dostanete tento film. Komu a čo má tento film dať? Myslím, že našim stredoeurópskym päťdesiatnikom neprinesie novú vzpruhu do života, skôr sa budú pozerať na Stilera s Watts a zamýšľať sa, to takto uvažujú americkí manželia v stredných rokoch? Filmu by tiež prispelo, keby sa tam každých desať minút neblivalo do vedierka – to má byť dokonca akože vtipný moment. Jendu hviezdu za to, že tam pustili 2Paca - Hit 'Em Up. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mezigenerační komedie je přesné označení toho, co zde Noah Baumbach svým režisérským umem vypráví. Na tom to také stojí i padá, protože tu máme v podvědomí dva páry. Naomi Watts a Bena Stillera reprezentující starší generaci a Adama Drivera s Amandou Seyfried reprezentující dravé mládí. V obou případech občas mluví z cesty, občas mluví věcně, ale celkově mi to ani v jednom ohledu nevadilo. Toto čtyřhvězdí jsem totiž i tak moc rád viděl pohromadě. Hlavně teda Bena a Amandu. Ti si zaslouží největší pozornost. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Také nejaké. Typický príklad zaujímavého konceptu, nemastného neslaného vyvrcholenia a otvoreného konca, ktorý pôsobí pozitívne. Začínam mať pocit, že Indie filmy začínajú byť na jedno kopyto. Hlavne tie americké. Je síce super vidieť 4 skvelých hercov pokope, ale okrem výrazov a mudrovania viac menej o ničom, nemajú čo ponúknuť. Baumbach je možno dobrý scenárista, ale mizerný režisér. Nemá cit pre načasovanie a príbeh je príliš všeobecný, než aby sa reálne mohol niekoho dotknúť. Ak to niekomu nevadí, tak super. Určite sa nájdu takí čo ho majú naozaj radi. Ja si stále radšej pustím Jarmuscha, alebo Andersona. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama