Reklama

Reklama

Technická

(amatérský film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2009, 2 min

Režie:

Petr Cejpek

Obsahy(1)

Krátká animovaná groteska z dílny Studia Animace Petra Cejpka pod hlavičkou Veselý film, která radí: nepodceňujte technický stav vašeho vozidla! (oficiální text distributora)

Recenze (17)

TheDarKnig odpad!

všechny recenze uživatele

Pánům něco musela ta kola udělat, že ano. Jak jinak vysvětlit to, jak zuřivě je všude, kde se dá ponižují a explozivně kradou... nechávají krást. Samozřejmě záleží odkud přesně pocházej. Výpovědní hodnota kočky přejeté hrubě vzorovanou pneumatikou. O dost horší i než jejich předchozí ... pokus o grotesku. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Vyrobilo Studio Animace Petra Cejpka. Hm. Již jsem ráčil zaslechnout říkat o uklízečce, že je kosmetička podlah, případně o frajerovi, co v krematoriu šoupe uhynulé do pece, že se vydává za vedoucího zpracovatele lidských zdrojů, ale tento eufemismus je i na mě příliš. Takhle - jestli je klukovi okolo devíti a doma má jen jeté atari po dědečkovi, klobouk dolů. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jak mu prdla ta kola tak jsem se zasmal jinak samozrejmne stupidita na entou tomu rikam opravdu groteska a to doslova asi neodolam a zkouknu par dalsich projektu od techto autoru snad to preziju ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Edukativní video nevídaných rozměrů, které by se mělo stát klenotem a pozlaceným hřebem všech hodin vyučování na testy řidičské způsobilosti! Z dobrých zdrojů také vím, že probíhala interní jednání mezi p. Cejpkem a agenturou Besip, jejich obsahem bylo možné nahrazení televizních šotů "stop" právě tvorbou p. Cejpka, z pořadu "stop" by měl být ponechán pouze Pavel Soukup, který měl nadále namlouvat i Cejpkovi šoty, to se ovšem bohužel nelíbilo autorovi, který do této role prosazoval svého kolegu a přítele - undergroundového filmaře, režiséra a příležitostného herce p. Veselého. Rozpravy bohužel nebyli nijak urychleny a snaha o nový rozměr a uměleckou hodnotu zastaralého pořadu "stop" byla uložena takříkajíc "k ledu" po odchodu Ministra Bendla z vlády (prý se jedná o jednoho z největších propagátorů Cejpkovi tvorby a údajně pořádal každý měsíc promítání děl od společnosti Veselý film na půdě poslanecké sněmovny). Nicméně, jak nedávno prozradil tiskový mluvčí Ministerstva zemědělství ČR Jan Žáček, zahájilo po nástupu p. Bendla do čela resortu jeho tiskové oddělení dialog s p. Cejpkem o nové sérii edukativních videí s pracovním názvem: "Mrva, dnes a zítra - příběhy z kompostu". Třešínkou na dortu pak je, že audiovizuálně - literární společnost pro nové obzory (zkráceně AULISPPONOOB) zahájila jednání s ministerstvem kultury o zanesení do základních osnov učiva pro střední školy termín "Cejpko-veselské grotesky" spojený se základním obeznámením žánru, snahy vede p. Johannes Hromicelli. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojice Cejpek & Veselý s definitivní platností redefinovala význam pojmu „groteska“. Opravdu. Žel bohu, nenašel jsem oficiální poupravenou definici tohoto hesla, tudíž by bylo fajn se aspoň pokusit o podání neoficiální definice tzv. cejpko-veselské grotesky: „Jedná se o žánr, jehož hlavním atributem je pokus o podání co nejnevtipnějšího druhu situačního humoru divákovi a kde zároveň pointa daného snímku tkví v tom, že tam žádná není. Děj, zápletka, výprava apod. budiž zanedbány. Možno užít buď herců, nebo nechutně amatérské 3D počítačové grafiky.“ _____ Tak mě napadá: neplánují Cejpek & Veselý vydat nějaký groteskní manifest, něco jako protiváhu Trierovu Dogmatu 95? Nemáte nějaké informace? ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku, protože je tam vidět určitá snaha a debilitě Veselého a Cejpkova B*A*T*M*A*Na se to prostě nevyrovná. (934.) ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

MistrAnimátor se předvedl. Tentokrát udělalnejen animaci, ale i příběh! Ten se určitě bude líbit Rosaně neboli Janu Veselému, který natáčí podoně vtipné komedie. Jenom škoda, že MistrAnimátor neudělal víc vtipných věcí, které bych mohl ohodnoti svým odpadem a Rosana zase svými pěti hvězdičkami! Je to velká škoda. ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Opět jsem byl svědkem nepochopitelného, mozek drásajícího zvratku z dílny pana Cejpka. S Veselým se hledali tak dlouho, až se našli, dali dohromady a mohli tuto stránku beztrestně zaplavovat svými "filmovými" ko*otinami (ehm pardon...počiny). Opravdu se divím, že stále beztrestně. No co nadělám, alespoň je co odpadovat. ()

Reklama

Reklama