Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné , ovšem - Proč jsem se ženil ? bylo o něco lepší . Jo číča je fajn , ale místy trochu kulhala . Občas vtipné rádoby životní názory kluků a dívek působily místy trochu násilně a uřvaně . Ke konci se dalo dost předvídat jak , co , kdo , s kým . Taková typická černošská komedie bez ladu a skladu . Jak jsem již uvedl špatné to rozhodně nebylo , něco tomu ovšem chybělo . Více komediálních prvků a bylo by to zábavnější . ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,547,205Tržby Celosvetovo $96,155,124Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,465,739 //počet predaných kusov 96,934Tržby za predaj DVD v USA $15,075,552 //počet predaných kusov 745,310║ nakoniec to ušlo na to že to točil tak nevýrazní režisér ako Tim Story /60%/ ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Tyhle boje mezi chlapama a ženskejma sou normální a dějou se všude na světě. Bohužel, ženský nás maj dost vomotaný a ta bitva je pro muže prohraná, i když to nejde připustit a všechno se tváří, že chlap je na koni, neni to vždycky tak. Docela mi to otevřelo oči a po skončení sem se cejtil dobře, tak zvláštně spokojeně. 65% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama