Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

erapo 

všechny recenze uživatele

Ako prvú a najdôležitejšiu vec musím vyzdvihnúť kasting, ktorý je proste úžasný. Hviezdy ako Taraji, Gabrielle Union či Meagan Good doplnené skvelými mužskými hereckými polovičkami a malé cameo si to zahral aj Morris Chestnut. Herecké výkony spolu s hudbou a dejom dotvárajú krásny pohľad na vojnu v láske. Táto komédia síce neohúri množstvo ľudí, ale pre milovníkov podobných černošských filmov typu Tyler Perry jednoznačne odporúčam. ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

Reklama

Chlopotun 

všechny recenze uživatele

Tak asi po hodine filmu v pozadí hrá velmi povedomá pesnička a ja rozmýšlam, kde som to už počul? a naraz mi trkne, že som tú istú pieseň počul asi pred pol hodinou keď hrala vo filme prví raz a to ju potom pustili ešte niekoľkokrát, holt niekto si vydával nový album a potreboval malé promo. Inak čo sa samotného filmu týka dosť som sa nudil. Jedna hviezda za občasné komediálne vsuvky v postave Kevina Harta a tá druhá za Meagan Good. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrná kecačka o vztazích a nahánění bab a chlapů, plná chlapáckých "Yjééé, men" od rozevlátých cool a in niggas. Proti černochům nic nemám, ale tohle je zase další černošská odpadní komedie. Od kontinuálního sledování jsem přešel do proklikávání a někde kolem 35% filmu to vypnul a zahodil. Bylo mi špatně. Nedoporučuji sledovat před a po snídani, před a po obědě a před a po večeři. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama