Reklama

Reklama

Chuť znovu žít

  • Česko Kouzlo Belle Isle (více)
Trailer

Komedie o dospívání na stará kolena. Americký herec a režisér Rob Reiner je tvůrcem řady známých hollywoodských titulů (např. Když Harry potkal Sally..., Misery nechce zemřít, Pár správných chlapů nebo Americký prezident), ale čas od času rád pracuje mimo velká studia a s malým rozpočtem. Mezi tyto snímky patří Kouzlo Belle Isle (2012), líčící stáří kdysi známého spisovatele kovbojek Monteho Wildhorna, který ve snaze zapomenout na své postižení začal holdovat alkoholu. Když se na léto přestěhuje do malého titulního městečka, do jeho života zasáhne energická sousedka Charlotte, která sama vychovává tři dcery. Monte, který sem přijel s jediným cílem – trávit dny v příjemném alkoholickém oparu – začne pošilhávat po svém starém psacím stroji a jeho pohled na život se pozvolna začíná měnit... Film je nenápadnou exhibicí Morgana Freemana, který s minimálními hereckými prostředky dokáže být mimořádně přesvědčivý. Dobře mu také sekunduje Virginia Madsenová (která nahradila původně obsazenou Annette Beningovou) v úloze Charlotte, stejně jako Madeline Carrollová a Emma Fuhrmannová v rolích jejích starších dcer, dospívající Willow a devítileté Finnegan. Film se natáčel v idylickém prostředí Greenwood Lake ve státě New York a dýchá z něj nenápadná nostalgie po starých časech bez mobilů a bez počítačů. (Česká televize)

(více)

Diskuze

kaldos

kaldos (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Přesně tak sraček vychází plno ale kvalitnich filmu hodně málo. Máš pravdu. Škoda tak budu doufat že ještě to neni ztraceno a film někdy vyjde.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

kaldos

Kdo mně zná, ví, že neustále rejpu do našich distributorů. Tenhle film je dalším dobrým filmem, na který naši distributoři bohorovně .erou. V Polsku vyšel na DVD pod názvem ,,Magiczne lato,, V Maďarsku pod názvem ,,Monte Wildhorn csodálatos nyara,, a v Německu a Rakousku pod názvem ,,Ein verzauberter Sommer,, Naši distributoři se nadále předhání v tom, kdo vydá víc .raček na DVD, co tady na CSFD mají 60 % procent a méně. Tento 2 roky starý film v hl. roli se superhvězdným Morganem Freemanem je nezajímá. Přísahám, znát technicko - právní know-how, tak tohle by byl jeden z mnoha filmů, na které naši distributoři kašlou a který bych vydal. Z finančního hlediska bych se nebál prodělku.

na příspěvěk reagoval kaldos

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Doufám, že to vyjde u nás na dvd. Už dlouho jsem neviděl takový pohodový film. A ty promluvy Morgana Freemana...Koukal jsem namátkou na státy kolem nás a tam všude na dvd vyšel.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama