Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch Gru se polepšil, snaží se žít jako spořádaný otec tří adoptovaných holčiček. S doktorem Nefariem rozjel výrobu džemů, které jsou zatím dosti odporné chuti. Jednoho dne si ho povolá na pomoc šéf Antipadoušské ligy. Svět ohrožuje nový terorista, který ukradl látku, která mění cokoliv živého na zabíjející a nezničitelné monstrum. Gruovi se do toho moc nechce, když ale zjistí, že doktor Nefario od něj odchází hledat lepší práci, tak souhlasí. Jenže to nebyl jediný problém, kterému musel čelit. Nejstarší dcera Margo začíná pokukovat po chlapcích, zatímco nejmladší Agnes by k taťkovi ráda sehnala také nějakou tu mamku. A ke všemu se záhadně ztrácejí malí Mimoňové. Gru bude muset zmobilizovat všechny své padoušské schopnosti a spolu s tajnou agentkou Lucy Wildeovou odhalit, co za tím vším vězí. (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (719)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Samotného mě překvapilo, jak vcelku vyvedené to je. Jenže to možná zbytečně sklouzlo do místy velmi dětské podívané, která až moc zapojejuje jednotlivé vsuvky Mimoňů. Ti mě totiž místy iritují podobně, jako Alzák, který je na každém rohu českého internetu. V základu ale povedené, vkusné a hlavně zábavné pokračování. Strašně mě bavila Lucy a český dabing. Původně jsme chtěl dát 4*, ale v záplavě animáků jsou na pořadu dne přeci jen lepší kusy. 3,5* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Obľúbený film spred troch rokov dostal dôstojné pokračovanie s megalománskou animačnou nádielkou. Scenár už v prvej časti nebol využitý naplno, navyše postavičky okolo Gru-ho majú neskutočný potenciál zabávať publikum. Takže originálna zábava a vtipné momenty plné žltých smajlíkov sa stali najsilnejšou stránkou filmu. Tvorcovia veľmi dobre vedeli, že tieto pidi-príšerky najviac zaujali v prvej časti, tak prečo im nedopriať plnú pozornosť. Originalita a premyslenosť scenára však ostala práve na úkor srandy za každú cenu. Našťastie sa to v druhej polovici filmu začne celkom slušne rozbiehať, útok na bránice zároveň bráni produktivite v mozgovej kôre a tak z toho vzišla vcelku podarená záležitosť. S odstupom času by som tomuto odvaru prvej časti možno zosadil hviezdičku, v momente premietania som sa však neskutočne bavil. Týmto však dávam varovný signál tretej časti, ktorej sa to už tak ľahko neprepečie. 80%. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že se mi to líbilo ještě víc, než první díl (to ovšem může být způsobeno tím, že jsem ten první viděl s dabingem). Nicméně Gru a jeho minioni jdou opět do akce a já se vážně skvěle bavil. :) Autoři si dali záležet na spoustě výborných gagů, které vás prostě rozesmějí. "I really hate that chicken!" ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

První láska v dvojím provedení, typická zápletka s děckem majícím jen jednoho rodiče toužícím po druhém (jako velmi úlevné vnímám, že babičku ti sirotečci už mají, takže je rozumný předpoklad, že sháňky po prarodičích ve třetím padouchovi zůstane už tak dost ztýraný divák ušetřen), napravený padouch zahradníkem, tedy pátračem po padouších v aktivní službě a spousta a spousta žluté a posléze fialové. Fialová je, podle jakési psychologické poučky, barvou hysterek. Cenit na mě zuby popudlivý fialový piskoř, asi bych se pod tuhle definici fialové podepsala bez rozmyšlení. Mimoně vymyslel někdo, kdo měl prudkou potravinovou alergii na arašídové křupky, jinak si vznik těchhle postaviček neumím vysvětlit. Se mnou se zkrátka tohle přebujelé tupé veselí míjí a jako jedinou kloudnou myšlenku vnímám použití guacamole jako potravinového antidepresiva. Určitě je to mnohem dietnější verze než zmrzlina. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jak byl první díl dost vtipný, dvojka je už téměř dospělácká. Neustále se řeší mová maminka pro děti, holka si najde frajírka s účesem ala Justin Beaber, který se chová naprosto nepřirozeně a už ani ti malí žlutí cosi nejsou moc vtipní. Humoru opravdu nepřidají ani rádoby vtipná jména. Nechápejte mě špatně, mám rád příběhy o lásce, ale ne v animovaném filmu pro děti o padouchovi. Zapomněl jsem na příběh - ten je velmi průhledný. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (24)

  • Mimoně dabují v původním znění samotní režiséři, mluvící španělsky, italsky, francouzsky i anglicky. V českém dabingu propůjčil mimoňům svůj hlas režisér českého znění Zdeněk Štěpán, stejně jako v předcházejícím díle. (prochy95)

Související novinky

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama