Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 6

Recenze (374)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po výborné 3, která celou sérii tak pěkně uzavřela dopadlo opětovné setkání vlastně nejlépe jak mohlo. Vidlík je plně funkční novou postavou, něco mě ale říká, že tady se bude nejvíce chválit Keanu Reeves jako Duke Caboom. Po letošním fiasku u většiny vychtěných pokračování, beru za jasné pozitivum, že Toy Story se jako série stále posunuje dějově dál a dál a odmítá žít pouze z recyklací. 75% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Definitivně nejvyváženější animovaná série všech dob a jako zakončení éry hraček více než důstojné. Oceňuji, že tvůrci zase změnili prostředí a zajímavě se popasovali s postavou Gábinky. Rozuzlení jiným směrem než u "Mazlíka" mě potěšilo a motivaci hračky jsem chápal. Forky, který přišel s novým typem humoru taky zapadl a scénáristé se opět krásně popasovali s dětským vnímáním světa (Buzzův vnitřní hlas). Tleskám. Byla to paráda. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Není to tak svěží jako jednička, vtipné a našlapané jako dvojka, ani emotivní jako trojka. Našlo si to však svou vlastní notu, na kterou to hraje natolik umně, že... Že nelze než prohlásit, že Pixar se svou nejlepší sérií loučí s nebývalou ctí i kvalitou. A je to o to úctyhodnější, že tak v rámci téže série činí již podruhé a přitom se neopakuje. Výtka směřuje snad jedině k tomu, že s výjimkou Woodyho je původní osazenstvo sice přítomno, ale ani ne tak na druhé jako spíše třetí koleji. To už by pomalu bylo lépe, kdyby tam vůbec nebylo. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Už třetí díl nebyl zrovna úžasný, i když samozřejmě nejsem cílová skupina. Tentokrát se příběh točí okolo Bonnie,která si vyrobí lžičku a nemůže bez ní žít. Když tuhle odpadky milující lžičku na výletě zabaví panenka z antikvariátu posedlá získáním Woodyho "playboxu", pak máme zaděláno na úžasný film! Nebo spíš ne. Spíše to vypadá jako nastavovaná kaše. Nejvíc mě štvalo, že hračky se teď probíhají městečkem a po dětském hřišti za bílého dne, jako by se nic nedělo. To už rovnou mohl Pixar říct, že v tomhle světě je známo, že hračky jsou živé a mají pojem o takovém konceptu, jako je vědomí a duše. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zprvu nevítané pokračování, které ve formě hledání životní role středního věku statečně cílí na nejdospělejší diváky a ty nejmenší potěší víceméně snad jen Vidlíkem. Jinak jde totiž o přemýšlivou a překvapivě také slušně děsivou procházku nostalgickou myslí, která odpovídá na otázky, na které jsem netušil, že nutně potřebuji znát odpověď. Nebýt odklonění staré party (bohužel i s Buzzem) na vedlejší kolej, nemám slov, protože jsem se zase smál na celé kolo a na konci zcela podle očekávání nekontrolovaně slzel. Takhle přece jen o půl kroku slabší než původní trilogie, ale strach ze zbytečného apendixu se naštěstí ukázal kompletně lichý. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Když se Woody, Buzz, ovce a Pastýřka podívají do starožitnictví stropem, je na zemi vidět míč z krátkého filmu Luxo junior (1986), který se objevuje v logu Pixaru a téměř ve všech jeho filmech. (Luky.Konicek)
  • Tom Hanks (hlas Woodyho) začal nahrávať hlasy už v decembri 2015 a súčasne sa venoval natáčaniu filmu Sully: Zázrak na rieke Hudson (2016). Dabovanie Woodyho mu podľa jeho slov prišlo fyzicky náročnejšie než štvorhodinový tréning brušných svalov. (WalterIK7)
  • V květnu 2019 producent filmu Mark Nielsen potvrdil, že Pixar plánuje pokračování Toy Story 5. (petr.koca)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama