Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ?“ … A PROČ KURVA NE?…“ /// Když se na vokně v obejváku (zevnitř) vobjeví krvavej nápis ,,SEŠ NA ŘADĚ“, jedná se o složitej okamžik v životě lidským. Víc nemá smysl se nějak rozepisovat. Prostě barák, osoby, nějakej hajzl…. a jde jen vo to, kdo bude mít navrch. Vzhledem k počtu zúčastněnejch, bych si vsadil na… Přesně tak, je jich tolik, že můžete v kolektivu uzavírat sázky, taky ti, co rádi čuměj na rodinný setkání, během kterejch se všichni chovaj jako kokoti, budou moc spokojený. Ale aby nedošlo k nějaký mýlce, tady nejde vo žádný drama s plešounskejma ambicema, tady jde vo krev. Naštěstí má tahle hra víc pravidel, takže nečumím jen na prachsprostej slasher, ale celkem si tuhle vybíjenou užívám. Snad i proto, že bylo komu opravdovsky fandit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak rodičům zpestřit výročí. 2.) Miluju holky, co za to uměj vzít! 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (a proč kurva ne?) AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Napřed sledujete tradiční "home invasion" blbinu, která si svou tuctovostí a pitomostí koleduje maximálně tak o jednu hvězdičku. Pak ovšem do hry někdo přimíchá trochu Ramba v sukních, trochu Sám doma a trochu slasheru naruby a začne to bejt sranda, i když pořád blbá. Wingard je dobrej, jen bych prosil zjevnější nadhled a lepšího scenáristu! ()

larelay 

všechny recenze uživatele

no co vam poviem. film ma dve casti. prva, kym sa vsetko rozbehne, je psychologicky a psychicky teror, kedy neviete, z ktoreho kuta na vas vyskoci nejake milucke zvieratko a druhu cast, kedy zacina to prave rosambo a z jednej ucastnicky zajazdu sa stava novodoba drsna Xena. a este aj ofinku ma. Paradna zalezitost. Asi trikrat som si na stolicke poskocila a moje srdce tiez. Takmer az do infarktoveho stavu. Well done. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejlepší Home Invasion/Slasher který jsem vůbec kdy viděl a dost možná vlastně jediný, který mě opravdu bavil a proto ho hned z fleku nadhodnotím na plnou palbu.Ani si neumíte představit, jak jsem se spokojeně usmíval, že konečně vidím pořádně hutnou vykosovačku, kde každá postava nemá IQ bublajícího bláta, zabiják není nesmrtelný a nedotknutelný jako Walker Texas Ranger a celé to neskončí totálně imbecilně, ano tohle všechno v You're Next díky bohu není.Jistě, scénář místy prostě pokulhává a to hlavně v motivaci některých postav, předvídatelný to bylo jako ta nejsložitější epizoda Kobry 11 a občas to bylo zase hodně naivní, hlavně v tý pasáži, kdy nechají v klidu nahoře jednu z manželek poté, co matku vrah pod postelí rozsekl mačetou jako řezník čtvrtku prasete v Bille a oni jdou dolů a vůbec je netankuje, že tam ten filuta nejspíš ještě asi někde bude, na druhou stránku je to snad první slasher, kde je ten šok postav z brutálního masakru kolem vyobrazený paralizováním a přirozenými chybami ve stresu a né idiocismem scénáristy, který napíše postavám tak debilní myšlení, jen aby vrah měl co nejvíc komparzistů k porcování.Regulérně jsem se zabouchnul do Sharni Vinson!Konečne postava, co někde v koutku tiše nepláče a kurefsky kosí jednoho zmrda za druhym, to bylo prostě skvělý a konečně udělal někdo hlavní hrdinku, která má větší koule než banda vopičáků v latexovej maskách.Pointa mě došla dost dřív, než nám chtěl pan režisér ukázat, ale úplnej finiš jsem nečekal, to bylo překvapení a ta sekera se měla podle mě zaseknout to úplně jiné postavy, takže aspoň jeden scénáristický zvrat, který už sem nečekal.Bylo to brutální, nekompromisní, atmosferický a hlavní hrdinka je šukatelnější verze Ramba a já se po skončení filmu slastně usmíval a to se mi u home invasion/slasheru ještě nikdy nestalo, takže 90%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama